Ryanair: Levné letenky do Itálie od 219 Kč!

06. 09. 2011     Akční letenky.cz

Letecká společnost Ryanair nabízí zájemcům o cenově dostupné cestování novou várku levných letenek. Láká vás slunná Itálie a její památky, skvělá kuchyně a světová móda? I na podzim, konkrétně v cestovním období od 3. října do 30. listopadu 2011, se cesta na Apeninský poloostrov vyplatí.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.

  • Levné letenky do Itálie: Milán za 392 Kč, Benátky za 644 Kč

    (20.10.2010, Letenky levně) Se zajímavými nabídkami na letenky do Itálie přišly tento týden hned dvě letecké společnosti – Ryanair a Wizzair. Zpáteční letenky z Brna do Milána pořídíte za 392 Kč, z Prahy do Benátek pak můžete letět za 644 Kč. Do hlavního italského města módy se můžete podívat například v termínu od 13. prosince do 15. prosince.

  • Levné letenky do Itálie – z Prahy od 1762,- Kč

    (20.02.2012, Letenky levně) Italské aerolinky Alitalia přišly s akční nabídkou v rámci veletrhu Holiday World 2012 s akčními cenami letenek do Itálie, konkrétně do Benátek, Milána a Pisy. Cena začínají takto: Praha – Miláno: od 1801 Kč (zpáteční let vč. tax) Praha – Benátky: od 1762 Kč (zpáteční let vč. tax) Praha – Pisa: 1812 Kč (zpáteční let vč. tax

  • Nová linka aerolinky Smart Wings do Itálie

    (01.06.2011, Akční letenky.cz) Dnes přicházíme s čerstvými novinkami od letecké společnosti Smart Wings, která právě zveřejnila zprávu o nově provozované lince! Česká aerolinka  rozšíří svoji nabídku letů do Itálie a od 3. června začne vypravovat letadla na trase Praha – Lamezia Terme. V plánu je jeden let týdně provozovaný každý pátek.


Sponzorované odkazy