Letenka Praha - Lyon za 1 530 korun

11. 09. 2011     Rádi cestujeme

Levné letenky jsou tentokrát do francouzského Lyonu. Lyon najdete zhruba 150 km od švýcarských hranic. Cena zpáteční letenky je stanovena na 1530 korun. V ceně jsou poplatky, taxy i příruční zavazadlo.  

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Lyonu, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Lyonu? Vybírejte pohodlně online!
  • Zpáteční letenka Praha-Lyon za 1366 korun

    (16.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste do Francie? A chcete vyzkoušet i jiné francouzské město nežli Paříž? Máme pro vás tip - francouzské město Lyon. Praha má přímé spojení s tímto městem. A v nabídce prodejců letenek se objevila velmi zajímavá cena - za zpáteční let v příštím měsíci zaplatíte 1 366 Kč. Cena je prakticky totožná s cenou dopravce (při platbě platební kartou, vyjma Visy Electron).  

  • Kam vycestovat na podzim? Zkuste Kodaň nebo Lyon

    (05.08.2012, Rádi cestujeme) Chcete-li na podzim někam letecky vyrazit, je zapotřebí již nyní začít se poohlížet po levných letenkách. Zajímavým podzimním tipem by mohla být města Kodaň a Lyon. Obě města mají přímé letecké spojení z Prahy s nízkonákladovou aerolinkou. Do Kodaně vás dopraví např. Norwegian, do Lyonu pro změnu Easyjet.

  • Zpáteční letenky do Lyonu za 1 632 Kč

    (20.11.2010, ) Do oblíbeného francouzského města Lyon lze v lednu vyrazit za výhodných 1 632 Kč. Za necelé 2 tisíce korun tak koupíte zpáteční letenku z Prahy na letiště Lyon (LYS) a to od britských aerolinek EasyJet. Let najdete na webu dopravce po zadání data od 15. do 22. ledna 2011.

  • Levné letenky: Porto, Alicante, Lyon

    (17.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsme nalezli na trasách z Brna, Bratislavy, ale také Prahy. Levně lze letět do Lyonu, Milana, Porta nebo Alicante. Prvně se objevila nižší cena z Brna do Alicante, 389 korun za jeden směr.


Sponzorované odkazy