Letenka na poslední chvíli za 862 korun

12. 09. 2011     Rádi cestujeme

Nebývá to zvykem, aby nízkonákladový dopravce nabízel letenky na poslední chvíli za akční ceny. A proto je dnešní nabídka Wizzairu tak trochu raritou mezi akčními letenkami. Wizzair nabízí levné letenky z Prahy do Osla a to za necelých 900 korun. A termín? 23. až 26. září (pátek-pondělí), odlet je tedy za necelých 14 dnů.  

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na poslední chvíli: Florida za 5 580 Kč

    (12.04.2012, Rádi cestujeme) Pokud máte dobrodružnou povahu a vaší dovolenou nepotřebujete nutně dlouho předem plánovat, může vás zaujmout nabídka levné letenky společnosti Thomson Flights. Ta nyní nabízí velmi, velmi levnou zpáteční letenku z Manchesteru do Orlanda na Floridě. Cena zpáteční letenky je jen 5 580 korun. Odlet je již za týden. Týdenní pobyt (ubytování pro dvě osoby + dvě zpáteční letenky) vás může stát jen 15 801 korun. Samozřejmě cenu zvýší také doprava do Manchesteru, pokud zrovna v tomto městě nemáte bydliště.

  • Letenka na poslední chvíli: levně do Mexika

    (10.04.2012, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky do Mexika jsou nyní v nabídce u dopravce Tui Airlines Belgium. Ten nabízí zpáteční let do Cancunu za hezkých 9 241 korun (prodejce Pelikan). Doba pobytu v Mexiku je jeden týden. Odlet je již za 3 dny a to 13. dubna. Letenku můžete objednávat zde. Ubytování na těchto stránkách.  

  • Letenky za 6 korun jsou stále v prodeji, Cork za 55 korun

    (20.08.2012, Rádi cestujeme) Je to neuvěřitelné, ale aerolinka Ryanair má stále v nabídce letenky za 6 korun. A aby toho nebylo málo, přibylo několik dalších extrémně zlevněných destinací - irský Cork či francouzská Paříž. Můžete tak zakoupit letenky po Evropě za pár desítek korun! Poslední letenka vede z Budapeště do Bruselu. Svůj trip tak můžete obohatit o návštěvu krásného maďarského města. Cena zpáteční letenky je 9 korun.

  • Letenky do Kanady za 9 641 korun

    (28.11.2011, Rádi cestujeme) Akčních letenek na severoamerický kontinent je v těchto dnech poměrně hodně. Do USA a zpět do Evropy můžete doletět za hezkých 6 884 korun, Kanada vás přivítá už za 9 641 korun. Poslední nabídka nás zavede do Chicaga.    


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.