Rozšiřování letového řádu u aerolinky SmartWings

20. 09. 2011     Akční letenky.cz

Minulý týden oznámila česká nízkonákladová aerolinka SmartWings rozšiřování letového řádu na letní sezónu 2012, které se v současné době týká dvou evropských velkoměst. Zákazníci tak mohou na webu přepravce rezervovat lety do Paříže a Říma až do 27. října 2012.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA: orientace na Rusko a změny v letovém řádu

    (24.01.2012, Akční letenky.cz) Jaké plány a změny chystá naše národní aerolinka ČSA pro rok 2012 jsme se dozvěděli přímo v tiskové zprávě (TZ) z minulého týdne. Z letového řádu je na první pohled patrná orientace přepravce na východní destinace a především na Rusko.

  • easyJet představuje řadu nových destinací: Jordánsko za 5631 Kč

    (17.12.2010, Akční letenky.cz) EasyJet představuje řadu nových, vzrušujících destinací! Odlety do těchto krásných míst jsou sice z Letiště Londýn Gatwick, ale pokud vám nevadí jednou přestupovat, můžete si zakoupit zajímavé letenky pro počátek vaší cesty z Letiště Prague – Ruzyne (PRG).

  • ČSA: nová linka do Samary a změny zimního letového řádu

    (16.08.2011, ALetenky.cz) České Aerolinie začnou nově létat z Karlových Varů do ruského města Samara. Dnešní článek dále obsahuje chystané změny frekvencí na současných linkách ČSA pro zimní sezonu.

  • Nové lety Smart Wings do Itálie

    (13.01.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings postupně pokračuje v rozšiřování své nabídky letů. Aerolinka avizuje zahájení nového spojení Praha – Pescara na 20. červen 2011, na jejich webových stránkách je však možné rezervovat letenky až od 20. července 2011. Linka má být provozována jedenkrát týdně, konkrétně ve středu.


Sponzorované odkazy