WizzAir opět změnil poplatky – co bude dražší?

22. 09. 2011     Akční letenky.cz

Letos upravila nízkonákladová letecká společnost WizzAir ceny transakčních poplatků za nákup letenek již poněkolikáté. Jak je to tedy s jednotlivými způsoby platby v současné době? Nejlevnější dosažitelnou možností je nyní platba bankovním převodem, která byla snížena na 108 Kč (€4) ze osobu a úsek.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair bude opět létat z Katovic do Bristolu

    (06.06.2011, Rádi cestujeme) Irský nízkonákladový dopravce Ryanair oznámil opětovné spuštění linky Katovice-Bristol. V zimě bude Ryanair létat z Bristolu do sedmnácti destinací, včetně blízkých Katovic. Mezi dalšími destinacemi, které Ryanair spojí s Bristolem, jsou například Alicante, Dublin, Poznan či Wroclav. Ani tentokráte se česká letiště nedočkala u Ryanairu nové trasy.

  • Ryanair: už zítra letenky opět od 170 Kč

    (03.03.2011, Rádi cestujeme) Ryanair už zítra (4.3. 2011) spustí svou další slevovou akci a bude nabízet letenky od 7 €, neboli 170 Kč. Samozřejmě vám přineseme během zítřejšího dne konkrétní termíny a trasy. Lze ale očekávat levné letenky na trasa Brno-Milan v měsících duben a květen. Podobně by na tom mohla být Bratislava. Necháme se překvapit, zda bude levnější také trasa Brno-Alicante.

  • Ryanair: letenky v akci opět od 173 Kč

    (21.01.2011, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová letecká společnost Ryanair přichází opět s nabídkou superlevných letenek. Z Brna a Bratislavy se mohou její zákazníci vypravit na cestu od pouhých 173 Kč. Tuto částku zaplatí pasažéři například v případě letu na trase Brno – Milán nebo také z Bratislavy do Bruselu a Milána.

  • Opět levná letenka na Island

    (17.10.2011, Rádi cestujeme) Opět vám přinášíme informaci o zlevněné letence na Island. Zatímco dříve byly odlety z Vídně či Stuttgartu, dnes jsme nalezli letenku z Prahy. Zpáteční let stojí 6 484 korun. Cena je vč. tax. Let je s přestupem v Düsseldorfu. Pokud vás zajímají i jiné akční letenky na jiných trasách, "checkujte" akční letenky na Radicestujeme zde.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.