Jak se pohodlně vyspat přímo na letišti?

23. 09. 2011     Akční letenky.cz

Nejeden cestovatel na svých cestách letadlem často řeší otázku: Kde si odpočinout a zamhouřit oči? Využít samozřejmě můžete některý z hotelů, hostelů či dalších ubytovacích zařízení v blízkosti letiště. Málokdo však ví, že se dá spát také přímo v prostorech letištního terminálu!

Štítky:
Spaní na letišti

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ještě jednodušší cestování s novou Tripomatic aplikací pro iPhone!

    (10.05.2012, ALetenky.cz) Někteří z vás již možná znají velmi užitečného pomocníka jménem Tripomatic, který umožňuje pohodlné plánování výletů přímo na vašem PC či notebooku. Oceňovaný web jde však ještě dále a právě teď spouští mobilní aplikaci pro iPhone! Tripomatic nyní dává k dispozici uživatelsky přívětivou a přehlednou aplikaci, pomocí které můžete nosit spoustu potřebných a užitečných informací přímo ve vaší kapse.

  • Levně na prodloužený víkend třeba za nákupy

    (08.03.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nám jaro a zaletět si levně na prodloužený víkend do evropských měst bude jistě zajímat mnohé z Vás. A není to tak složité. Levně se dá letět z Wroclawy nebo z Brna do Paříže či Milána a to za pár stovek. Co třeba na nákupy do Milána? Z letiště Bergamo se pohodlně dostanete speciálními autobusovými linkami, které přímo na letištích provozuje několik společností. Autobus vás odveze na hlavní nádraží v centru Stazione Centrale. Cena zpátečního lístku se pohybuje okolo 14 eur. Cena lístku na městskou hromadnou dopravu je jedno euro, jednodenní jízdenka stojí tři eura a dvoudenní 5,50 eur.

  • Jak hledat levné ubytování v zahraničí i u nás?

    (23.05.2012, ALetenky.cz) Nemalé množství cestovatelů často řeší otázku: Jak sehnat pohodlné ubytování na cestách a ještě ušetřit nějakou tu korunu? Naštěstí se dnes nabízí poměrně široká řada možností a služeb, které toto pátrání usnadní.

  • Zpáteční letenka do New Yorku za 5 367 Kč

    (15.05.2011, ) Přímo skvělou nabídku nyní najdete u aerolinek Alitalia. Zpáteční letenku do New Yorku můžete zabookovat za pouhýh 314.20 dolarů, tedy v přepočtu 5 367 Kč. První let je přímo s odletem z Prahy na letiště New York (JFK) a zpáteční z JFK na letiště Budapešť (BUD).


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.