Rušení dalších letů u aerolinek ČSA a SmartWings

26. 09. 2011     Akční letenky.cz

Mnohé aerolinky v současné době ruší své provozované linky z různých důvodů a tato záležitost se týká také českých přepravců ČSA a SmartWings. ČSA tentokrát ukončuje některé lety z Bratislavy, SmartWings redukuje spojení z Prahy. Národní letecká společnost České republiky oznámila ukončení letů na lince Bratislava – Řím, kterou můžete naposledy využít 28. října 2011.

Štítky:
ČSA, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Co nového na poli letenek, aerolinek a letecké dopravy?

    (01.02.2012, ALetenky.cz) Během posledních dnů došlo ve světě létání k několika událostem, mezi které samozřejmě patří především zavádění a rušení leteckých spojení, objevily se však také poněkud nepříjemnější zprávy.

  • Novinky: aerolinky si hrají s letovými řády!

    (15.03.2012, ALetenky.cz) Dá se říct, že většina leteckých společností na celém světě postupně dotváří své letové řády. Dochází tedy k rušení nevýhodných linek, upravují se frekvence jednotlivých spojení a samozřejmě se objevují také linky nové.

  • Smart Wings omezují lety do Amsterdamu

    (29.10.2010, Akční letenky.cz) Nedlouho poté, co Smart Wings začaly omezovat své nově představené lety do Bukurešti, aerolinka nyní přichází s dalším omezováním letů. Tentokrát dojde k rušení některých spojů z Letiště Praha do Amsterdamu. Omezování linek se dotkne zejména spojů pro měsíce listopad, prosinec a leden.

  • ČSA opět zeštíhlují, zmizí Curych, Bologna i Bělehrad

    (30.08.2011, Akční letenky.cz) Národní letecká společnost ČSA chystá podle rezervačního systému další rušení některých leteckých spojení mezi Prahou a Evropou. Jak už zimní letový řád napovídá, na konci října mají být ukončeny lety do šesti evropských destinací. Zeštíhlování se týká pravidelných linek do Curychu, Bělehradu a italské Bologne, jejichž provoz se zastaví 28. respektive 29. října.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.