Emirates: Levné letenky do Asie v business class již od 22 612 Kč

28. 09. 2011     Letenky levně

Se zajímavou akcí přišla vyhlášená letecká společnost Emirates, která nyní v akci nabízí dvě letenky v business class za cenu jedné. Letenky je nutné objednat nejpozději do 30. listopadu na webu Emirates.com, odletět můžete nejpozději 14. prosince 2011.

Štítky:
Emirates, Letenky Emirates

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky v Business Class: Z Prahy do New Yorku s Lufthansou jen za 39 432 Kč

    (18.01.2012, Letenky levně) Promoakci na letenky ve třídě business si připravila německá Lufthansa. Zpáteční business letenky z Prahy do New Yorku tak díky této akci seženete již za 39 432 Kč! Nabídka se vztahuje na odlety v měsících červenec až srpen, návrat musí proběhnout v termínu od 7. července do 9. září.

  • Cestovní třídy – jaký význam mají písmenka na letence?

    (06.09.2011, ALetenky.cz) Rozdíl mezi první, business a ekonomickou třídou pozná každý. Víte ale, že letecké společnosti rozlišují cestovní třídy mnohem podrobněji? Označují je písmeny anglické abecedy od A až po Z.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.


Sponzorované odkazy