Jak sehnat levné letenky z Krna? Poradíme rádi!

29. 09. 2011     Akční letenky.cz

Od nového roku bude město Brno vyznávat čtyři základní hodnoty: Koncepce, Rozvoj, Nápaditost a Otevřenost. Logicky tedy začaly náročné přípravy na přejmenování města Brna. Zatímco ve městě probíhaly vědecké studie (s pomocí papíru, fixy a lepící pásky) zkoumající reakce místních obyvatel na Krno, web Aletenky.cz nemeškal a na nový název se plně připravil.

Štítky:
Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky na Maledivy a do Aruby. Od 13543 Kč

    (07.12.2010, Akční letenky.cz) Pokud vás lákají daleká místa a rádi byste si odpočali od hustých sněhových pokrývek tady u nás v Čechách, prozkoumejte akční letenky od přepravce Thomsonfly! Přepravce nabízí levné letenky do Aruby, své letenky seženete levně i na Maledivy – již od 13543 Kč. Omrkněte následující tabulku a nechte se okouzlit.

  • Levné letenky do Asie a Afriky od Pelikána

    (13.12.2011, Akční letenky.cz) Dnešní tip se může hodit především obdivovatelům cizích kultur a dalekých krajů, kteří se rádi vypraví za jejich poznáním. Cestovní agent Pelikán totiž nabízí levné letenky do zajímavých destinací nejen v Africe a Asii.


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.