Soutěž o průvodce Lonely Planet pokračuje: Posílejte až do 31. října recenze aerolinek a vyhrajte!

02. 10. 2011     Letenky levně

Ve spolupráci s internetovými stránkami BookDepository.cz vám přinášíme již třetí část soutěže o tři průvodce Lonely Planet dle vlastního výběru. V tomto kole bude váš úkol rovněž jednoduchý – až do půlnoci 31. října nám na adresu soutez(zavináč)letenkylevne.cz zašlete recenzi nějaké letecké společnosti, se kterou jste již cestovali.

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Soutěž o eurovíkend v Miláně

    (06.11.2010, ) Italská banka UniCredit Bank ve spolupráci s dopravcem Lufthansa uspořádal listopadovou soutěž o hodnotné ceny. Jak je zmíněno v nadpise článku, hlavní cenou je tentokrát víkend v italském Milánu pro 2 osoby. V ceně jsou zahrnuty zpáteční letenky z Prahy, dvě noci ve čtyřhvězdičkovém hotelu a dokonce i česky mluvící průvodce městem.

  • Soutěž o 2 letenky do Švýcarska

    (07.11.2010, ) Tento víkend bude ve znamení cestovatelských soutěží. Včera jste si mohli přečíst tip na soutěž o eurovíkend v Milánu a dnes tu pro Vás máme další tip na soutěž. Tentokrát jí uspořádali rakouské aerolinky Austrian Airlines a švýcarské aerolinky Swiss International Air Lines.

  • Soutěž o 2 letenky do Milána

    (08.11.2010, Akční letenky.cz) Společnost Lufthansa vyhlašuje soutěž o dvě letenky do Milána. Pokud správně zodpovíte celkem tři soutěžní otázky, můžete to být právě vy, komu budou dopřány letenky do Itálie do jedné z nejkrásnějších metropolí. Soutěže se můžete zúčastnit do 20. prosince 2010.

  • WizzAir: soutěž o letenky do zahraničí!

    (15.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir zahájila soutěž o nejlepší návrh reklamy, za který mohou nejúspěšnější fanoušci získat víkend strávený v zahraniční metropoli zdarma. Na facebookový profil společnosti můžete posílat navržené reklamy ve formě videa či obrázku doplněného sloganem souvisejícím se jménem aerolinky do 29. června.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.