Levné letenky do Ho Či Minova Města: Z Prahy jen za 11 046 Kč vč. poplatků

04. 10. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do vietnamského Ho Či Minova Města přišla ukrajinská společnost Aerosvit Airlines. Letenky s odletem z Prahy pořídíte včetně všech poplatků již za 11 046 Kč. Zlevněné letenky jsou v nabídce na vybrané termíny v období od ledna 2012 do března 2012.

Štítky:
Aerosvit, Letenky Aerosvit, Letenky do Vietnamu, Levné letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Turistické mapy měst s atrakcemi nabízí zdarma Tripomatic

    (18.04.2012, ALetenky.cz) Velmi snadno si svůj výlet naplánujete pomocí webu Tripomatic.com, který v současné době pokrývá množství destinací po celém světě. Novinkou jsou propracované turistické mapy vybraných měst usnadňující orientaci mezi jednotlivými atrakcemi.

  • Levné letenky a ubytování do Říma nebo Londýna

    (01.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky z Prahy, Brna, Wroclavy, Katovic, Krakova a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Milan, Londýn, Trapani, Edinburgh či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech.

  • Levné letenky: Oslo, Dublin, Řím

    (08.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky z Prahy , Brna, Wroclavy, Katovic, Berlína a Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Alghero, Bologna, Dublin či Řím. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Nabídky levných letenek jsou především v měsících březen a duben.

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.


Sponzorované odkazy