Ubytování v Paříži o Vánocích se slevou 75%

08. 10. 2011     Rádi cestujeme

V našem vyhledávači levného ubytování se vyskytla velmi zajímavá nabídka ubytování v Paříži. Ubytování je se slevou 75% a dvě osoby zaplatí za pokoj pouhých 224 Kč. Vzhledem k termínu jde o cenu velmi nízkou. Více nabídek levného ubytování hledejte zde. Další levné letenky pro změnu najdete na této podstránce webu Radicestujeme.  

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Levné letenky od Lufthansy se slevou až 40%

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým zákazníkům možnost rezervovat akční letenky z Vídně do dalekých krajů se slevou až 40%. Akce platí až do 31. května a minimální délka pobytu ve vybrané destinaci je 7 dnů.

  • Aerolinka Aer Lingus nabízí letenky se slevou 50%

    (03.07.2012, Akční letenky.cz) Až do 10. července mohou klienti letecké společnosti Aer Lingus ulovit akční letenky se slevou až 50%. Tato nabídka by vás mohla zajímat, pokud plánujete cestu do Irska někdy v období 1. září – 31. březen 2013.

  • Jak hledat levné ubytování v zahraničí i u nás?

    (23.05.2012, ALetenky.cz) Nemalé množství cestovatelů často řeší otázku: Jak sehnat pohodlné ubytování na cestách a ještě ušetřit nějakou tu korunu? Naštěstí se dnes nabízí poměrně široká řada možností a služeb, které toto pátrání usnadní.


Sponzorované odkazy