Levné letenky: velký výběr aerolinky Austrian Airlines

10. 10. 2011     Akční letenky.cz

Rakouská aerolinka Austrian Airlines propaguje svou širokou nabídku levných letů už nějakou dobu, volných míst v letadlech je však stále dostatek. Nejlevnější zpáteční letenky jsou pro klienty k mání od 2181 Kč (€88) včetně poplatků a nejzazší termíny jejich rezervace se u jednotlivých destinací liší.

Štítky:
Austrian Airlines, Letenky Austrian, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Přeprava zavazadel: výběr z dotazů čtenářů!

    (18.07.2012, ALetenky.cz) Článků týkajících se přepravy zavazadel koluje po internetu dostatek, zde se však pokusíme zpracovat některé z opakovaných dotazů od cestovatelů. Ať už letíte s jakoukoliv leteckou společností, vždy byste měli dodržet několik důležitých pravidel, která jsou ale mnohdy poměrně matoucí.

  • Letní dovolená: hledáme levné ubytování na cestách!

    (20.06.2012, Akční letenky.cz) Máte již zajištěny letenky nebo naplánovaný výlet a hledáte levné ubytování? V dnešní době to není velký problém, ani když zrovna nemáte přatele po celém světě. Existuje totiž celá řada možností jak najít dočasnou střechu nad hlavou, mezi něž určitě patří ubytovací servery. Asi nejznámější webové stránky se zaměřením na levné ubytování jsou booking.com. V [...]

  • Velký výprodej letenek s British Airways

    (24.09.2012, Letenky levně) Do zítřejšího dne (25. 9. 2012) trvají velké slevy na letenky s British Airways. V nabídce jsou výhodné lety z Londýna do celého světa. Rezervujte přímo na britských stránkách British Airways www.britishairways.com. Pokud byste s nákupem potřebovali pomoci, volejte do cestovní agentury Sky+ (www.skyplus.cz) na 224 304 777 nebo pište na email travel@skyplus.cz. Heslo pro nákup zní: „letenkylevne“

  • Lufthansa nabízí levné letenky do Jižní Ameriky

    (30.05.2011, Akční letenky.cz) Pokud chcete levně cestovat do vzdálenějších destinací, musíte zpravidla rezervovat letenky nějaký čas dopředu. Německá letecká společnost Lufthansa nabízí svým klientům akční zimní lety do vybraných zemí. Jestliže vás láká Jižní Amerika, je nyní možné rezervovat levné letenky z rakouského letiště Vídeň Schwechat. Na výběr jsou státy jako Kolumbie, Venezuela či Brazílie.


Sponzorované odkazy