Levné letenky do Shannonu v Irsku: Z Brna jen za 1 537 Kč

10. 10. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do irského Shannonu přišel rovněž irský Ryanair. Odlétá se z Brna a za letenky dáte již 1 537 Kč. Stačí platit kartou Mastercard Prepaid Debit a letět dle tohoto itineráře.

Štítky:
Letenky do Irska, Letenky do Shannonu, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Zas o jednu základnu Ryanaieru méně

    (18.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair uzavřela svou základnu ve Francii v Marseille. Stane se tak 11.ledna 2011. Pro cestovatele špatná zpráva. A jaké jsou důvody? Úřady zemí se nedohodli kde má personál Ryanairu z Marseille platit daně a sociální odvody. Francouzským úřadům se nelíbilo, že se tak děje v Irsku.

  • Cestující vyhnal kouř v letadle Ryanairu

    (21.12.2010, Rádi cestujeme) Dnes v 10:15 našeho času došlo k evakuaci cestujících z letadla společnosti Ryanair na letišti Kerry v Irsku. Kapitán letu se 160 pasažéry na palubě nařídil evakuaci lidí z letadla poté, co kontrola systému v letadle upozorňovala na kouř v letadle. Incident se stal po bezpečném přistání na letišti v Kerry.  Všichni cestující byli v pořádku, pouze jeden až dva museli být ošetřeni, kvůli lehkým zraněním vzniklých při evakuaci. Letadlo mířilo z londýnského Stanstedu do irského Kerry.

  • Sníh komplikuje leteckou dopravu v Evropě

    (29.11.2010, Rádi cestujeme) Velká část Evropy zažívá tuhou zimu, silné přívaly sněhu uzavírají letiště.  Během včerejšího dne byla uzavřena některá letiště v Irsku, ve Velké Británii anebo severní Itálii. I dnes jsou uzavřená některá letiště – např. letiště v Edinburghu. Na některých letištích dochází k značnému zpoždění letů, např. na letišti v Mnichově.  Na možné problémy upozorňuje také letiště ve Stockholmu. Podle Letiště Praha se zatím pražské letiště uzavírat nemusí, protože se sníh daří odklízet.

  • US Airways: Dublin – New York a zpět za 8990 Kč

    (09.07.2012, ) Zaleťte si v zimě do USA, konkrétně do města New York. Aerolinky US Airways přichystaly akční letenky z irského Dublinu do New Yorku a zpět za pouhých 8990 kč včetně poplatků a tax. Zpáteční letenky z Prahy do Dublinu v tomto období stojí necelé 4 tisíce korun, takže můžete navštívit dvě zajímavé destinace za pouhých 13 tisíc. Tarif na akční letenky do New Yorku je platný v období od 30. října do 25. února 2013. Odlet je z letiště Dublin Arpt v Irsku s mezipřistáním na letišti Philadelphia Intl Arpt v USA a příletem na letiště La Guardia v New Yorku. Volné termíny naleznete zde  


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.