Levné letenky do Osla: Z Wroclawi s Ryanairem za pouhých 275 Kč!

16. 10. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek do norského Osla přišla nízkonákladová společnost Ryanair. V případě odletu z polské Wroclawi a v případě platby kartou Mastercard Prepaid si můžete letenky objednat za více než skvělých 275 Kč! A co je ještě lepší, dostupných termínů je na podzim poměrně dost.

Štítky:
Letenky do Norska, Letenky do Osla, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Kuala Lumpur: Z Londýna za pouhých 7 601 Kč

    (14.10.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou přišla společnost Air Asia, která provozuje mimo jiné linku z letiště Londýn Gatwick do Kuala Lumpur v Malajsii. A právě na tuto linku si nyní můžete zakoupit letenky za pouhých 7 601 Kč. Dostupných termínů je hned několik, letět můžete třeba 30. ledna 2012 tam a 7. února 2012 zpět.

  • Letenky z Vídně od pouhých €29

    (29.10.2010, Akční letenky.cz) Air Berlin, německá nízkonákladová aerolinka, přináší několik dobrých tipů na akční letenky po Evropě a to od pouhých €29, tedy v přepočtu asi 715 Kč. Cena letenek se vztahuje na jednosměrný let včetně daní a týká se odletů z Letiště Vídeň. Výlety po Evropě si můžete dopřát do destinací jako je Sofia, Bělehrad, Nice.

  • WizzAir: akční letenky od pouhých 337 Kč

    (20.10.2010, Akční letenky.cz) WizzAir, oblíbená nízkonákladová aerolinka, má svým cestujícím opět co nabídnout. Ať již máte chuť na pravou italskou zmrzlinu či Gaudího architektonické lahůdky, můžete ukojit své cestovatelské vášně již od pouhých pár korun. Akční letenky do Barcelony, Benátek a Londýna jsou k dostání od 337 Kč za jednu cestu včetně daní a poplatků.

  • Levné letenky do Sao Paula: Od listopadu až do dubna s Alitálií za pouhých 15 690 Kč!

    (22.08.2011, Letenky levně) S akční nabídkou na levné letenky do brazilského Sao Paula přišla společnost Alitalia, která má v poslední době jednu skvělou akci za druhou. Za letenky s odletem z Budapešti zaplatíte jenom 15 690 Kč. A co je ještě lepší, vybírat si můžete z velkého množství termínů v období od listopadu 2011 až do dubna 2012.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.