Pelikán: levné letenky na Island od 6484 Kč

18. 10. 2011     Akční letenky.cz

Pokud znáte název cestovního agenta Pelikán, jistě víte o jeho široké nabídce letů do nejrůznějších destinací. Právě dnes přicházíme se zajímavou akcí, která cestovatele zavede na druhý největší ostrov v Evropě. Tímto pozoruhodným ostrovem je Island. Agent v současné době nabízí levné zpáteční letenky na lince Praha – Reykjavík (KEF) za cenu kolem 7000 Kč.

Štítky:
Letenky do Reykjavíku, Letenky na Island, Letenky z Prahy, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Pelikán nyní nabízí levné letenky do Afriky či Asie

    (15.11.2011, Akční letenky.cz) Pokud patříte mezi cestovatele, které lákají daleké kraje a cizí kultura, je zde možná nabídka přímo pro vás! Cestovní agent Pelikán pravidelně propaguje levné letenky po celém světě, tak což takhle navštívit Afriku či Asii?

  • Pelikán láká na levné letenky do New Yorku za 7140 Kč

    (04.11.2011, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán na svém webu neustále obnovuje nabídku nejrůznějších akcí a výhodných letenek do mnoha destinací. Zákazníci mohou navíc vybírat mezi lety z České republiky i některých dalších zemí. Tentokrát máte možnost rezervovat levné letenky do Spojených států amerických, cestující ovšem musí počítat s odletem z letiště v Budapešti.

  • Pelikán nabízí levné letenky do Afriky a Asie

    (22.02.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán si pro své zákazníky připravil hned několik lákavých nabídek do Afriky a Asie. Zpáteční letenky jsou nyní k dispozici za zajímavé ceny a mimo jiné se na webu objevují také akce na lety do Spojených států amerických. Což takhle zaletět si do Afriky a přímo do „města zlata“?

  • SA a Pelikán levné letenky na Maledivy od 14632 Kč

    (01.08.2012, Akční letenky.cz) Chcete-li zažít trochu exotiky, můžete využít nabídky od cestovního agenta Pelikán a společnosti Student Agency. Na svých webových stránkách totiž propagují akční letenky od letecké společnosti Turkish Airlines za zaváděcí ceny! U Student Agency mají prodej naplánován do 17. srpna 2012 a akce se vztahuje na cestovní období 24. listopad 2012 – 30. březen 2013.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.