Levné letenky do Stockholmu: Z Katovic s Wizzairem jen za 348 Kč

23. 10. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek pro členy svého Xclusive Clubu přišla společnost Wizzair - zpáteční letenky z Katovic do Stockholmu nyní pořídíte za pouhých 348 Kč. Za tuto suprovou cenu můžete letět třeba v úterý 29. listopadu tam a v sobotu 3. prosince zpět. Letenky si objenávejte na Wizzair.com.

Štítky:
Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Letenky Wizz Air, Levné letenky, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Stockholmu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky z Bratislavy do Stockholmu jen za 547 Kč

    (05.01.2011, ) Pokud Vám nevadí zima a rádi byste vyrazili za památkami do rodiště Alfreda Nobela – do Stockholmu, využijte náš dnešní tip. Levné zpáteční letenky do Stockholmu si nyní můžete zarezervovat u společnosti Ryanair. Ta je nabízí za pouhých 547 Kč. Podmínkou je odlet z nedalekého letiště Bratislava (BTS).

  • Ryanair a levné letenky do Stockholmu: Z Bratislavy pouze za 590 Kč

    (30.10.2010, Letenky levně) S nabídkou na levné letenky do Stockholmu přišel nízkonákladový Ryanair, který tam pravidelně létá z Bratislavy. Za zpáteční letenku zaplatíte v případě platby kartou Mastercard Prepaid pouhých 590 Kč! Volných termínů je přitom více než dost, cestu si můžete libovolně nakombinovat dle následujího kalendáře.

  • Wizzair: Levné letenky do Stockholmu jen za 247 Kč

    (10.02.2011, Letenky levně) Levné letenky z Katovic do Stockholmu v současné době nabízí maďarská nízkonákladovka Wizzair. Letenky v případě platby skrze účet Wizz máte šanci pořídit již za 247 Kč! Stačí zabrouzdat na web Wizzair.com , jako termín odletu nastavit 17. března a jako datum návratu 22. března.

  • Levné letenky do Stockholmu: Z Bratislavy jen za 352 Kč!

    (16.12.2010, Letenky levně) S další z řady akcí na levné letenky přišel nízkonákladový Ryanair - zpáteční letenky z Bratislavy do Stockholmu (letiště Skavsta) tak pořídíte za pouhých 352 Kč! Stačí jen platit kartou Mastercard PrePaid a letět v termínu od úterý 25. ledna do soboty 29. ledna. Letenky si v případě zájmu můžete objednat na webu Ryanair.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.