Cestujeme za luxusem: letenky do Abu Dhabi

31. 10. 2011     Rádi cestujeme

České aerolinie mají nyní zvýhodněné letenky z Prahy do Abu Dhabi. Z Prahy do hlavního města Spojených arabských emirátů a zpět vás ČSA dopraví za hezkých 8 990 Kč. Nabídky s odletem z jiných zemí, např. Německo či Rakousko vyjdou dráž. Ještě o něco levněji stojí letenky do Abu Dhabi z Budapeště se společnosti EgyptAir. Cena této zpáteční letenky je 7 693 Kč, dle aktuálního kurzu.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Abú Dhabí, Letenky do Spojených Arabských Emirátů

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Cestujeme do Říma a Benátek

    (18.07.2011, Rádi cestujeme) V těchto dnech již jsou v plném proudu nabídky levných letenek pro podzimní měsíce. Vybrali jsme dnes pro vás dvě nabídky letenek do italských měst - Benátky a Řím. Připsali jsme k tomu nabídku ubytování a spočítali náklady za letenky a hotel. Ceny uvádíme vždy za dvě osoby. Větší skupina bude mít pobyt ještě levnější.  

  • Cestujeme do Stockholmu: ubytování, letiště, MHD

    (03.08.2011, Rádi cestujeme) Do hlavního města Švédska se můžeme dostat z ČR asi nejlépe letecky. V této metropoli se nachází celkem čtyři letiště a to konkrétně Stockholm Bromma, které leží nedaleko centra, dále pak 42 km severně leží mezinárodní letiště Arlanda, 70 km jižně zase letiště Stockholm-Skavsta a Stockholm-Västerås Airport, které leží 110 km od hlavního města. Většina nízkonákladových leteckých společností preferuje letiště Skavsta, tak se tedy zaměříme na něj.

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.