Ryanair nabízí levné letenky po Evropě od 174 Kč

01. 11. 2011     Akční letenky.cz

V současné době probíhá u irské nízkonákladové aerolinky Ryanair zavádění a obnova některých linek na letní sezónu, zároveň však přepravce nabízí své akční letenky. Rezervace výhodných letů je možná do 3. listopadu 2011 a cestovní období je stanoveno na 14. listopad – 31. leden 2012. V rezervačním systému letecké společnosti jsme objevili dosti levné jednosměrné [...]

Štítky:
Akční letenky, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: levné letenky po Evropě od 431 Kč

    (30.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým zákazníkům nabízí levné letenky do mnoha destinací v Evropě. V rámci České republiky aerolinka vypravuje své letadla z letišť v Brně a Praze. Do Itálie, Nizozemska, Velké Británie a Norska se právě teď můžete podívat od 431 Kč (jeden let).

  • easyJet: levné letenky po Evropě v nabídce od 519 Kč

    (14.08.2012, Akční letenky.cz) Dáváte-li přednost letišti v Praze a hledáte-li výhodné letenky po Evropě, můžete se obrátit na web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Aerolinka pravidelně zobrazuje dlouhodobý přehled jednotlivých letů, které jsou nyní k dispozici od 519 Kč. Celkově mohou klienti z našeho hlavního města cestovat na sedm evropských letišť.

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.

  • Zkrátka levné letenky po Evropě od 237 Kč!

    (24.05.2012, Akční letenky.cz) Letadlem lze v dnešní době cestovat poměrně levně, i když už jsou pryč doby, kdy jsme létali doslova za pár korun. O levné letenky z České republiky a Slovenska se starají především nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a WizzAir, díky kterým můžete létat třeba i za 237 Kč včetně poplatků. Uvedenou částku zaplatíte například při letu [...]


Sponzorované odkazy