Akční letenky do exotických destinací od ČSA

03. 11. 2011     Akční letenky.cz

Právě dnes představila letecká společnost ČSA akci na letenky do exotických destinací v Asii a Austrálii. Prodejní období bude podle webu přepravce probíhat až do 20. listopadu 2011, nabídka však platí pro lety absolvované do 31. března 2012.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SWISS: akční letenky do exotických destinací

    (28.05.2012, Akční letenky.cz) Letenky na Kubu, Mauricius či Maledivy nemusí být drahé! Velmi zajímavou nabídku si pro své zákazníky připravila klasická letecká společnost SWISS, se kterou se nyní mohou vypravit do vybraných exotických zemí za akční ceny. Akce se vztahuje na odlety z letiště Praha, odkud aerolinka létá do dalekých destinací přes Curych.

  • ČSA nabízí nové linky do exotických destinací

    (26.08.2011, Akční letenky.cz) Česká letecká společnost ČSA na svých webových stránkách konečně představila ohlašované linky do vybraných světových destinací. V současné době již klienti mohou rezervovat letenky do deseti nově nabízených měst v Africe, Asie a Austrálie, které aerolinka obsluhuje ve spolupráci s přepravcem Etihad Airways.

  • Co nejlevnější letenky za exotikou

    (10.07.2011, Rádi cestujeme) Pokusili jsme se najít, co nejlevnější letenky do takových exotických krajů jako jsou Venezuela, Martinik, Jamajka nebo Aruba. Žádný z odletů sice není z ČR, přesto cena okolo 12 000 korun je určitě zajímavá.    

  • Nové linky ve spolupráci ČSA a Etihad Airways

    (10.08.2011, Akční letenky.cz) Zajímají vás cizí kraje, jejich pamětihodnosti a tamní způsob života? Což takhle využít čerstvé nabídky české letecké společnosti ČSA a navštívit některou z exotických destinací? Díky partnerskému programu ČSA s aerolinkou Etihad Airways mohou nyní klienti cestovat do dalekých krajů s přestupem v Abú Dhabí.


Sponzorované odkazy


Letenky na Maltu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.