Pelikán láká na levné letenky do New Yorku za 7140 Kč

04. 11. 2011     Akční letenky.cz

Cestovní agent Pelikán na svém webu neustále obnovuje nabídku nejrůznějších akcí a výhodných letenek do mnoha destinací. Zákazníci mohou navíc vybírat mezi lety z České republiky i některých dalších zemí. Tentokrát máte možnost rezervovat levné letenky do Spojených států amerických, cestující ovšem musí počítat s odletem z letiště v Budapešti.

Štítky:
Letenky do USA, Letenky z Budapešti, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akce: Pelikán letenky do New Yorku od 7717 Kč!

    (11.10.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán neustále sonduje nabídky mnoha leteckých společností a v poslední době se na webu objevují především levné letenky do USA od aerolinky Alitalia. Mezi destinacemi samozřejmě nechybí oblíbený New York, najdou se zde však i jiné. Právě do New Yorku mohou nyní klienti odletět v průběhu cestovního období říjen – březen 2013.

  • Letenka do New Yorku již od 12 640 Kč

    (30.03.2012, Letenky levně) Pokud jste ještě nebyli v New Yorku, nyní přišel ten správný čas. Pelikan.cz Vám nabízí výhodné tarify do americké metropole, NEW YORKU již od skvělých 12 640 Kč. Kombinovanou letenku do New Yorku s odletem z Vídně a návratem do Prahy již za 12 640 Kč rezervujte zde.

  • Hned 3 soutěže o letenky od společnosti Pelikán

    (16.08.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi soutěžíte o cokoliv, především však o letenky do různých koutů světa, jsou zde pro vás hned 3 soutěže od cestovního agenta Pelikán. Jedna zajímavější než druhá! Vyhrát můžete třeba cestu do New Yorku, po Evropě či dokonce palubní lístky v hodnotě 100 000 Kč.

  • Pelikán nyní nabízí levné letenky do Afriky či Asie

    (15.11.2011, Akční letenky.cz) Pokud patříte mezi cestovatele, které lákají daleké kraje a cizí kultura, je zde možná nabídka přímo pro vás! Cestovní agent Pelikán pravidelně propaguje levné letenky po celém světě, tak což takhle navštívit Afriku či Asii?


Sponzorované odkazy