Akční ceny letenek od 2290 Kč najdete u ČSA!

08. 11. 2011     Akční letenky.cz

Česká národní letecká společnost ČSA si pro své zákazníky připravila novou akci, která platí od dnešního dne až do 22. listopadu 2011. Cestovní období je stanoveno na 29. listopad – 31. březen (kromě termínu 21. prosinec – 8. leden 2012) a v akční nabídce se objevují destinace po celém světě.

Štítky:
Akční letenky, ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir se na vysoké ceny. Raději ber letenky do Litvy jen za 2871 Kč!

    (09.12.2010, Akční letenky.cz) Pokud již dlouho plánujete svůj výlet do Litvy a rozčilují vás příliš vysoké ceny, což takhle omrknout levné letenky na Vilnius (VNO) s aerolinkou WizzAir? Akční letenky do této destinace jsou dostupné pro cestování v měsíci květen 2011 a to pro odlety z Letiště Praha (PRG) přes Letiště Milán Bergamo (BGY).

  • Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

    (04.01.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.

  • Soutěžte s Germanwings o letenky a jiné ceny

    (09.12.2010, Rádi cestujeme) Germanwings od 1.ledna spouští soutěž o letenky do mnoha evropských metropolí a poukazy na ubytování v hotelu. Je možné vyhrát také poukazy na vypůjčení auta. Kromě toho losuje Germanwings také audio průvodce firmy Geophon určené k objevování různých evropských metropolí jako je Barcelona, Drážďany, Řím, Vídeň, Londýn aj.

  • Aerolinka ČSA snížuje ceny letenek do Abú Dhabí

    (15.08.2011, Akční letenky.cz) Po víkendové akční nabídce zůstaly v rezervačním systému české letecké společnosti ČSA levné lety do hlavního města Spojených arabských emirátů, kam přepravce létá z Prahy. Abú Dhabí také slouží jako přestupní stanice mezi naší metropolí a několika exotickými destinacemi (spolupráce s Etihad Airways).


Sponzorované odkazy


Letenky do Dánska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.