Levné letenky: leťte s Austrian Airlines od 1980 Kč

09. 11. 2011     Akční letenky.cz

Právě teď nabízí rakouská letecká společnost Austrian Airlines levné letenky po celém světě od 1980 Kč včetně poplatků. Nejvíce letů provozuje aerolinka ze svého hlavního letiště ve Vídni, které je dobře dostupné i pro obyvatele České republiky.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky Austrian, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky z Vídně

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Leťte levně na olympiádu! Zpáteční letenky z Prahy do Londýna od 3.330 Kč.

    (11.04.2012, Letenky levně) Letní olympijské hry se uskuteční v Londýně od 26. července do 12. srpna. Pro našince je to nejspíše nadlouho poslední šance, jak se podívat na vrcholný sportovní svátek levně a rychle. Lety do Londýna trvají dvě hodiny a jsou stále dostupná v příznivých cenových relací.

  • Leťte levně na Kanárské ostrovy, anebo do Bruselu za 441 Kč

    (13.09.2011, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsme spíše pojali jako komplexní balíčky, kdy k letence jsme přidali cenově nejvýhodnější ubytování. V tabulce tak najdete nejen cenu letenky (v pravém horním rohu), ale také cenu ubytování v termínu letu a pak součet. V ceně letenky je příruční zavazadlo, taxy bez případného poplatku za platbu. Ten může být nulový. Jak na to, se dozvíte v tomto našem článku. Ze všech uvedených nabídek nejvíce asi zaujme desetidenní pobyt na ostrově Gran Canaria, kdy za dvě osoby zaplatíte celkem necelých 10 000 korun.

  • Leťte levně do Nantes nebo Dublinu od 1225 Kč

    (06.09.2012, Akční letenky.cz) Nějakou tu korunu můžete nyní ušetřit, pokud máte v plánu cestu do Irska. Letecká společnost Aer Lingus totiž na svém webu nabízí zvýhodněné letenky do Dublinu, akce však trvá pouze do 7. září a cestovní období je vymezeno na 1. říjen – 31. březen 2013.

  • Levné letenky: Barcelona, Bologna, Gran Canaria

    (27.05.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme několik zajímavých a levných letenek. Chcete navštívit netradiční destinaci - venezuelský Caracas? Cena levné zpáteční letenky je něco málo přes 12 tisíc korun. Pokud si vystačíte s Evropou, našli jsme zpáteční letenky i pod 500 korun. Leťte levně do destinací jako jsou například Barcelona, Bologna, Alicante nebo na Mallorku. Za příjemnou cenu doletíte z Bratislavy na Kanárské ostrovy - cca. 2 400 korun za zpáteční let. Na konci článku také najdete denně aktualizované ceny levných hotelů v Alicante a v Barceloně.


Sponzorované odkazy