Pelikán nyní nabízí levné letenky do Afriky či Asie

15. 11. 2011     Akční letenky.cz

Pokud patříte mezi cestovatele, které lákají daleké kraje a cizí kultura, je zde možná nabídka přímo pro vás! Cestovní agent Pelikán pravidelně propaguje levné letenky po celém světě, tak což takhle navštívit Afriku či Asii?

Štítky:
Letenky do Afriky, Letenky do Asie, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Pelikán nabízí levné letenky bez poplatků!

    (31.10.2012, Akční letenky.cz) Pokud právě plánujete svoje další cesty a hledáte výhodné letenky do světa, mohl by se vám hodit tip na web cestovního agenta Pelikán. Ten totiž nyní nabízí letenky bez rezervačního poplatku do mnoha destinací, do kterých se můžete vydat nejen z Brna a Prahy.

  • Pelikán nabízí levné letenky do Afriky a Asie

    (22.02.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán si pro své zákazníky připravil hned několik lákavých nabídek do Afriky a Asie. Zpáteční letenky jsou nyní k dispozici za zajímavé ceny a mimo jiné se na webu objevují také akce na lety do Spojených států amerických. Což takhle zaletět si do Afriky a přímo do „města zlata“?

  • Akce: Pelikán letenky do New Yorku od 7717 Kč!

    (11.10.2012, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán neustále sonduje nabídky mnoha leteckých společností a v poslední době se na webu objevují především levné letenky do USA od aerolinky Alitalia. Mezi destinacemi samozřejmě nechybí oblíbený New York, najdou se zde však i jiné. Právě do New Yorku mohou nyní klienti odletět v průběhu cestovního období říjen – březen 2013.

  • Pelikán: levné letenky na Island od 6484 Kč

    (18.10.2011, Akční letenky.cz) Pokud znáte název cestovního agenta Pelikán, jistě víte o jeho široké nabídce letů do nejrůznějších destinací. Právě dnes přicházíme se zajímavou akcí, která cestovatele zavede na druhý největší ostrov v Evropě. Tímto pozoruhodným ostrovem je Island. Agent v současné době nabízí levné zpáteční letenky na lince Praha – Reykjavík (KEF) za cenu kolem 7000 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Austrálie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.