Levné letenky na Tchaj-wan: Tchaj-pej se společností Air China jen za 10 838 Kč

15. 11. 2011     Letenky levně

S nabídkou akčních letenek na Tchaj-wan přišla společnost Air China. V případě odletu z Milána (Malpensa) pořídíte zpáteční letenku do Tchaj-peje včetně všech poplatků již za 10 838 Kč. Letět za tuto cenu můžete třeba 1. března 2012 tam a 9. března zpět. Objednávat si je můžete zde.

Štítky:
Air China, Letenky Air China, Letenky na Taiwan, Levné letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky společnosti WizzAir od 674 Kč

    (04.05.2011, Akční letenky.cz) Maďarská nízkonákladová aerolinka WizzAir sice zvýšila rezervační poplatek v případě platby převodem na 135 Kč za každý let, stále však nabízí poměrně levné letenky na vybraná místa. Příkladem může být italská Neapol, kam přepravce létá na trase Praha – Neapol od 674 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky do Tokia: S odletem z Prahy a se společností Alitalia jen za 12 027 Kč!

    (09.08.2011, Letenky levně) Levné letenky do japonského Tokia nyní nabízí společnost Alitalia. V případě odletu z Prahy Ruzyně zaplatíte za zpáteční letenku včetně poplatků pouhých 12 027 Kč! Za tuto báječnou cenu můžete letět třeba v termínu od 14. října do 25. října. V případě zájmu si letenky objednávejte ZDE.

  • Nízkonákladové letecké společnosti v ČR

    (14.04.2011, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro čtenáře připravili přehled nízkonákladových aerolinek létajících z České republiky. Konkrétně jsme vybrali takové letecké společnosti, které mívají ve své nabídce výhodné lety a které provozují lety z letišť v Praze, Brně a Ostravě. Asi nejčastěji se zde objevují články o aerolince Ryanair, ta však bohužel nabízí levné letenky pouze z Brna.

  • Levné letenky do Soulu: Z Prahy se společností KLM jen za 13 150 Kč vč. poplatků!

    (04.08.2011, Letenky levně) S nabídkou akčních letenek do Jižní Korey přišla společnost KLM. Z Prahy do Soulu tak můžete letět již za 13 150 Kč. A to třeba v pondělí 19. září tam a ve čtvrtek 29. září zpět. Vybírat ale můžete i z jiných termínů v období od 1. září do 30. listopadu.


Sponzorované odkazy


Letenky na Taiwan

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.