TZ:Nový platební nástroj pro klienty Českých aerolinií

16. 11. 2011     Rádi cestujeme

Letenky společnosti ČSA je ode dneška možné hradit také bezhotovostním převodem z kterékoliv banky v ČR Praha 15. listopadu 2011Bezhotovostním převodem z účtu na účet je od dnešního dne možné hradit letenky Českých aerolinií, které si zákazníci rezervují přes webové stránky společnosti.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Asijský Nový rok ve Vietnamu

    (26.09.2012, Letenky levně) Chcete zažít oslavy Nového roku v Asii trochu jinak? Letenky do Číny jsou již nyní poměrně drahé, ale nabízí se možnost letět v únoru na Nový rok z Prahy do Vietnamu (Ho Či Minovo město) s Emirates za vcelku rozumnou cenu 15 616,- Kč.

  • Nový spoj z Brna do Alicante za 719 Kč

    (13.02.2011, ) Nízkonákladový dopravce Ryanair přidal od pátku 11. února 2011 do svého rezervačního systému nový spoj z letiště Brno Tuřany (BRQ) do španělského města Alicante, který startuje od 14. dubna 2011. Letenky můžete samozřejmě rezervovat už dnes.

  • Nový letový řád aerolinky SmartWings

    (12.12.2011, Akční letenky.cz) Již minulý týden zveřejnila česká letecká společnost SmartWings svůj nový letový řád, který prozatím obsahuje na 30 světových destinací. Většina leteckých spojení bude uvedena do provozu teprve na přelomu květen/červen 2012 a příkladem mohou být lety do měst Alghero na Sardínii, Split, Korfu, Barcelona či Ibiza.

  • Letenky na Nový Zéland od 22.450,- Kč

    (10.10.2012, Letenky levně) Letecká společnost Korean Air nabízí akční letenky z Prahy do Aucklandu. Na Nový Zéland si můžete zaletět s Korean Air přímo z Prahy za výhodnou cenu od 22.450,- Kč. Výhodné letenky do Aucklandu je možné rezervovat na cesty v březnu 2013. Společnost Korean Air také nabízí ubytování zdarma v případě delšího přestupu v Soulu.


Sponzorované odkazy


Letenky do České republiky

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.