Tipy na levné letenky za sluncem od WizzAir

22. 11. 2011     Akční letenky.cz

Na webových stránkách nízkonákladové aerolinky WizzAir jsme pro náruživé cestovatele objevili několik zajímavých tipů na levné letenky. Podívejte se do Španělska, Itálie či Bulharska a za jednu cestu zaplaťte od 647 Kč včetně poplatků. Do zde uvedených destinací jsou vysílána letadla z Prahy, společnost ovšem létá také z letiště Brno Tuřany.

Štítky:
Letenky do Bulharska, Letenky do Itálie, Letenky do Španělska, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.

  • Prodloužený víkend u moře - letecky

    (04.05.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste odpočinek, relax někde u moře? Máme pro vás tipy na levné letenky k moři ve víkendových termínech a přikládáme k tomu nabídku levných hotelů či apartmánů. V článku najdete tipy na prodloužený víkend na Mallorce a ve španělském Alicante. Pro zajímavost, aktuální předpověď počasí říká, že o nejbližším víkendu zalije Mallorku sluníčko a teplota nad 27 °C. Podobné teploty očekávají i v Alicante, i když zde se může objevit několik přeháněk.

  • Levné letenky Ryanair: Liverpool za 295 Kč, Kaunas za 872 Kč a Malta jen za 1 228 Kč

    (26.11.2010, Letenky levně) Nízkonákladový přepravce Ryanair přišel s další krátkodobou promoakcí, a tak pro vás dnes máme hned tři tipy na levné letenky po Evropě. Tu nejlevnější pořídíte již za 295 Kč! Právě za 295 Kč si můžete zakoupit zpáteční letenku z polské Wroclawi do Liverpoolu.

  • Austrian Airlines: levné letenky do Nice a Stockholmu

    (11.08.2011, Akční letenky.cz) Rakouská letecká společnost Austrian Airlines nabízí na svých webových stránkách akční letenky do mnoha destinací, které jsou dostupné z letišť v Praze či Vídni. Z rakouského hlavního města se dá zpravidla cestovat levněji než z naší metropole, a také proto jsme pro vás připravili následující dva tipy.


Sponzorované odkazy