Konec letenek Delta Air Lines z Prahy i Budapešti

23. 11. 2011     Akční letenky.cz

Pravděpodobně kvůli slabé poptávce a redukci transatlantických linek ruší americká letecká společnost Delta Air Lines přímé lety z Prahy do Atlanty a v roce 2012 s linkou nepočítají ani v letním letovém řádu. Na webu aerolinky je však stále možná rezervace letů zajišťovaných skupinou Air France-KLM, se kterou spolupracuje také náš národní přepravce ČSA.

Štítky:
Delta, Lety do Atlanty, Lety do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Budapešti? Vybírejte pohodlně online!
  • Delta Air Lines: nová přímá linka do Atlanty

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Delta Air Lines minulý týden oznámila a obnovila přímé spojení mezi Prahou a Atlantou. Lety budou v rámci letní sezóny provozovány čtyřikrát týdně (úterý, čtvrtek, pátek a sobota). Od 2. června jsou  na letišti v Praze – Ruzyni otevřeny samoodbavovací kiosky, které umí komunikovat v mnoha světových jazycích.

  • Delta: Santiago de Chile z Prahy a zpět za 17.770 Kč

    (10.08.2012, Letenky levně) Americká letecká společnost Delta Air Lines vyprodává lety z Prahy do Santiaga de Chile a zpět na konec září a téměř na celý říjen 2012. Obvykle se tarify do nejbohatší země Latinské Ameriky prodávají mezi 25 – 30 tisíci korun, avšak nyní lze sehnat letenka již za 17.770 Kč.

  • Ryanair v Brně: konec letenek do Alicante a Milána

    (13.09.2011, ALetenky.cz) S příchodem zimní sezóny ruší Ryanair 5 ze svých dvanácti pravidelných linek týdně na brněnském letišti. Kromě již dříve oznámeného Alicante končí i doposud celoročně provozované spojení do Milána.

  • ČSA: Výprodej letenek na konec srpna! Brusel za 2.885 Kč, Barcelona za 3.170 Kč

    (14.08.2012, Letenky levně) České aerolinie vyprodávají místa do svých letadel na konci srpna. Díky této dosti neobvyklé akci se můžete dostat ještě v srpnu například do Barcelony a zpět z Prahy za 3.170 Kč, což je promo tarif dostupný spíše jen na jaře při koupi dva měsíce předem. V akci je však daleko více destinací, jejichž výčet najdete [...]


Sponzorované odkazy