Letecky na Silvestra do Benátek

12. 12. 2011     Rádi cestujeme

Pořád nevíte, co budete dělat na konci roku? Máme pro vás tip. Ochutnejte závěr roku, a počátek roku dalšího v Benátkách. Letenka z Prahy do Benátek s odletem 31. prosince a návratem 10. ledna stojí u Pelikana 1 939 korun. V případě, že chcete ušetřit, můžete využít nový webový portál www.money-back.cz, který vám zašle část ze zaplacených peněz zpět. Anebo kupte letenky přímo u dopravce, v tomto případě, u společnosti Wizzair.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky Wizz Air, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Vánoce a Silvestr v Paříži: zpáteční letenky z Prahy do Paříže za 2453kč

    (04.08.2012, ) Chcete strávit Vánoce nebo Silvestr v zahraničí? Co takhle v romantické Paříži? S nabídkou od EasyJet si můžete již nyní zarezervovat zpáteční letenky z Prahy do Paříže za cenu kolem 2500 kč. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Paříž Charles De Gaulle Intl Arpt Vybrali jsme pro Vás letenky pro období 20. prosinec – 26.prosince. Pokud chcete strávit Silvestr v Paříži, tak stačí jednoduše upravit datum odletu a příletu. Letenky do Paříže si můžete zarezervovat zde. Naleznete zde také další volné termíny.

  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  

  • Letenka do Milana či Benátek za 260 korun

    (23.03.2012, Rádi cestujeme) Dnešní nejlevnější letenky nás zanesou do Milana a také italských Benátek. Letenky do Benátek seženete už za 260 korun! Z Prahy je cenově dostupný Amsterdam a to za cenu 1 488 korun za zpáteční let. Letenka je s příručním zavazadlem a vč. tax (bez případného poplatku za platbu).  

  • Do romantických Benátek a zpět za 1840 Kč.

    (01.03.2012, Letenky levně) Rádi byste se vydali do Benátek- města, jež svou romantickou polohou a neopakovatelným šarmem lákají statisíce turistů z celého světa? Využijte výhodné nabídky zpáteční letenky včetně poplatků  již za 1840 Kč. Letenky lze rezervovat ZDE.


Sponzorované odkazy