Ryanair bude létat z Vratislavy do Pisy

16. 12. 2011     Rádi cestujeme

Ryanair přidává novou destinaci z Vratislavy (Wroclav). Nově spojí toto polské město s italskou Pisou. První cestující budou na této trase přepraveni 25. března 2012. Frekvence letů bude 2x týdně, středa a neděle. Od 16. prosince budou u Ryanairu v prodeji první letenky - dnes ráno tomu tak ještě nebylo. Ryanair rozšiřuje své aktivity i v Řecku. Nově totiž bude Ryanair létat do měst Patras (z Londýna a Milana) a Alexandroupolis (z Frankfurtu-Hahnu).

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Pisy, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.

  • Air One: V létě do Pisy za 2125 Kč

    (20.04.2012, Letenky levně) Italská nízkonákladová společnost Air One již několik měsíců provozuje spoje z Prahy do Pisy a Milána, avšak nyní má dostupné levné tarify na léto, a to zejména do Pisy, ze které je to jen pár kilometrů k plážím a navíc se budete moci pokusit narovnat místní šikmou věž.

  • Levné letenky tentokrát do Moskvy či Pisy

    (12.12.2012, Rádi cestujeme) Moskva, Istanbul, Pisa anebo Tokio - destinace, do kterých jsme našli levné a zajímavé letenky. Ze všech bychom vyzvedli let z Prahy do Moskvy. Za zpáteční let zaplatíte zhruba 3 500 korun. Za přibližně 2 000 korun pro změnu doletíte z Prahy do italské Pisy. Nejlevnější mezi dnešními akčními letenkami je let z Prahy do Milana, 1 120 korun u Pelikana. Pokud zakoupíte let přímo u Wizzairu, bude letenka z největší pravděpodobností ještě levnější.

  • Potvrzeno: Ryanair bude létat z Norimberku

    (14.11.2012, Rádi cestujeme) Neověřená informace o vstupu Ryanair na norimberské letiště je nyní potvrzená. Ryanair bude nově létat z Norimberku do Malagy, Porta, Alicante, Cagliari, Pisy a Londýna. Prozatím nejsou letenky v prodeji.


Sponzorované odkazy