Delta: Levné letenky do USA – Seattle již za 11 877 Kč, Las Vegas za 11 731 Kč

26. 12. 2011     Letenky levně

S nabídkou levných letenek z Prahy do USA přišla společnost Delta. Vybírat můžete z nabídek do několika amerických měst, přičemž ceny jsou platné pro vybrané dny s datem odletu až do 15. června 2012 a s možností návratu až za tři měsíce.

Štítky:
Delta, Letenky Delta, Letenky do Seattlu, Letenky do USA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky: Porto, Paříž, Dublin

    (27.12.2010, Rádi cestujeme) Levné letenky hledejte tradičně do Milána, odlet z Brna. Letět levně je možné z Memmingenu u Mnichova do portugalského Porta, dvě zpáteční letenky stojí 600 korun. Wizzair připravil levné letenky z Prahy - cena za dvě zpáteční letenky začína na cca. tisícikoruně. Z Bratislavy vás Ryanair levně dopraví do Dublinu. Akční letenky nabízí v tento čas i společnost Norwegian.

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.

  • Levné letenky: Madrid, Brusel, Sardinie

    (18.02.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky jsme nalezli na trasách z Brna, Bratislavy, ale také Prahy. Levně lze letět do Kodaně, Milana, na Sicílii nebo Bruselu. V tabulce také najdete levné letenky do Madridu, na Sardinii - Cagliari - let je z Brna s přestupem v Milaně. Za letenky pro dvě osoby z Brna do Madridu zaplatíte 1 660,- Kč vč. tax, bez poplatku za platbu. Za podobnou cenu pak doletíte na Sardinii.


Sponzorované odkazy