Letenky do Ria za krásných 6 936 korun

29. 12. 2011     Rádi cestujeme

Velmi levné letenky můžete zakoupit do brazilského Ria. V tuto chvíli jsou ještě letenky k dispozici, vzhledem k ceně, ale tento stav nemusí dlouho trvat. Zpáteční letenka z Bruselu do Rio de Janeiro stojí jen 6 936 korun.

Štítky:
Letenky do Brazílie, Letenky do Rio de Janeira

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Polska s cenou pod 400 korun

    (15.09.2011, Rádi cestujeme) Velmi levné letenky lze dnes najít, pokud zvolíte za své odletové letiště některé z blízkých v Polsku. Letenka do Irska za cca. 1000 korun, Brusel přibližně za 400 korun, do Skandinávie či Itálie také pod 400 Kč. Kyjev za krásných 677 korun - všechny ceny jsou za zpáteční letenku! K zajímavým letenkám patří také let do Egypta a zpět za cenu 3 562 korun vč. tax. Termín letu je v první polovině prosince.  

  • Letenka do Malajsie za 9 181 korun

    (24.10.2011, Rádi cestujeme) Vycestujte do Malajsie za krásných 9 443 korun. Zpáteční letenka z Londýna do Kuala Lumpur stojí pouze 7 718 korun. Let navazuje na let z Mnichova do Londýna, který lze sehnat za cca. 1 800 Kč. A pokud vám nebude vadit při zpáteční cestě strávit v Londýně jednu noc, můžete vyrazit i z Prahy. V případě, že zvolíte let z Prahy, zpáteční letenka bude stát pouze cca. 9 200 korun.

  • Letenky do USA - New York od 7 717 korun

    (09.10.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky prodává aerolinka Alitalia. Pokud plánujete cestu do New Yorku na nejbližší březen, je ideální čas pro zakoupení letenky. Cena zpáteční letenky je krásných  7 717 korun! Odlet je z Prahy, návrat do Milána. Cena letenky je vč. tax. Zakoupit letenku můžete např. u Pelikan.cz.

  • Levné letenky z Prahy do Madridu: za 1 294 korun

    (10.10.2011, Rádi cestujeme) Dostali jste chuť na španělský tapas? Aerolinka Wizzair nabízí v těchto dnech nezvykle levné letenky do hlavního španělského města Madridu. A tak cena zpáteční letenky (vč. tax) z Prahy do tohoto města vás vyjde na krásných 1 294 korun! V ceně letenky je opět příruční zavazadlo.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.