Letenky do Maroka nebo Paříže za zhruba 1 000 Kč

07. 01. 2012     Rádi cestujeme

Do úterní půlnoci je platná slevová nabídka letecké společnosti Easyjet. Ta v těchto dnech nabízí 24% slevu na své letenky. Sleva je platná na letenky jejichž termín je mezi 1. únorem a 11. červencem. A ceny letenek jsou opravdu zajímé. Levně doletíte do - i zpět -  Paříže (za cca. 1 000 Kč), Lyonu či Milana ( zhruba 800 Kč). Ale také např. do Maroka - cena zpáteční letenky je pouhých 1 155 Kč. Další levné letenky nás zavedou do Atén, Amsterdamu nebo na Sardinii. Další levné letenky najdete vždy na této stránce. Registrujte se zdarma, a budeme vás o levných letenkách pravidelně informovat.  

Štítky:
easyJet, Letenky do Francie, Letenky do Itálie, Letenky do Lyonu, letenky do Maroka, Letenky do Milána, Letenky do Paříže, Letenky easyJet

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Letecky na den do Londýna nebo Amsterdamu

    (12.11.2011, Rádi cestujeme) Pokud byste někam rádi vycestovali, ale zároveň nemáte náladu nebo možnosti sbalit se a jet na více dnů, máme pro vás levné letenky s termínem na jeden den. Odletíte jeden den večer a druhý den se vrátíte zpět. Můžete tak nasát atmosféru velkoměsta, nebo si jen tak zajet na nákupy. Zpáteční letenka do Londýna stojí necelých 600 korun. do Amsterdamu pak bez pár korun 1 200 Kč.  

  • Akční letenky do Portugalska nebo na Mallorku

    (22.03.2011, Rádi cestujeme) Opět vás oslovujeme s aktuální nabídkou levných letenek. Kam lze tentokrát si levně zaletět? Mezi levné destinace nyní patří Mallorka - na tento ostrov lze letět opravdu levně, pod 400 Kč za osobu! V akčních letenkách najdete také destinace v Portugalsku nebo na Kypru.

  • Do Londýna za 500 Kč nebo Paříže za 800 Kč

    (19.03.2012, Rádi cestujeme) Dnes tu máme levné letenky do Londýna nebo Paříže. Do Londýna si můžete zaletět z německého Lipska a to za 500,- Kč. Paříž je o něco málo dražší, 800 korun, ale i tato cena je poměrně zajímavá. V tomto případě musíte ale počítat s tím, že přistanete zhruba 70 km od Paříže. Do Paříže lze pokračovat autobusem. Velmi levně doletíte z Německa také na Mallorku a do chorvatského Zadaru.

  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Makedonie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.