Mallorka co nejlevněji

09. 01. 2012     Rádi cestujeme

Oblíbenou letní destinací je dozajisté Mallorka. Nabízí krásné pláže, přírodu, památky, ale také dostatek nočního vyžití. Vybíráme aktuálně nejlevnější možnosti, jak se na španělský ostrov dopravit (letecky) a ubytovat. Začneme s odletem z německého Cochstedtu. Letiště Cochstedt je vzdáleno od Prahy zhruba 360 km. Další letenky vedou z Bratislavy, anebo pokud zvolíte kombinaci letenek, lze letět také z Prahy. Příklad takové kombinace naleznete na konci článku. Ubytování na Mallorce je poměrně levné a nijak extra nenavyšuje náklady na dovolenou.

Štítky:
Letenky na Mallorcu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Madeiru co nejlevněji

    (21.08.2011, Rádi cestujeme) V případě, že plánujete cestu na krásný ostrov Madeira, a chcete se na ostrov dopravit co nejlevněji, zkuste letět přes portugalský Lisabon. Navíc cestu můžete obohatit právě o návštěvu hlavního města Portugalska. Určitě stojí za vaší pozornost. Celkem za let na Madeiru a zpět zaplatíte necelých 4 000 korun.

  • Odkud letět nejlevněji do Turecka?

    (15.06.2012, Rádi cestujeme) Turecko je čím dál oblíbenější destinací mnoha turistů. Ty láká nejen turecké pobřeží či hory, ale i město Istanbul se stává cílem mnoha z nich. Město, jež leží na „dvou kontinentech“ – v Evropě a Asii. Nejlevnější letenky do Turecka hledejte z Německa, případně Rakouska. Letenky do Istanbulu se pohybují od dvou tisíc korun. Antalya bývá o něco dražší, nyní je ovšem k dispozici zpáteční last minute letenka za hezkých 2 041 korun.

  • Doprava na letiště v Německu: Jak to zařídit co nejlevněji?

    (29.05.2011, Letenky levně) Při shánění levných letenek velmi často narazíte na situaci, kdy naleznete řádově o několik tisíc levnější letenku, avšak s odletem z některého německého letiště. Stejně tak se stává, že spoje do některých destinací od nás z Česka vůbec nelétají, a je potřeba hledat právě v Německu.

  • Letenky do Dublinu – s kým a za kolik?

    (29.07.2011, ALetenky.cz) Chystáte se navštívit Irsko, známé pivem Guinness nebo přezdívkou zelený ostrov? V tomto článku se s vámi podělíme o rady, jak se co nejlevněji dopravit do irského hlavního města Dublinu.


Sponzorované odkazy