Levné letenky do Dublinu: S Ryanairem a odletem z Krakova jen za 1 358 Kč

11. 01. 2012     Letenky levně

S nabídkou akčních letenek do Dublinu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Poletíte-li dle níže uvedeného itineráře a využijete-li k platbě kartu MasterCard Prepaid Debit, seženete letenky již za 1 358 Kč. Krakov - Dublin / 17. března Dublin - Katovice / 20. března Letenky si objednávejte na webu Ryanair.com.

Štítky:
Letenky do Dublinu, Letenky do Irska, Letenky Ryanair, Letenky z Katovic, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Dublinu? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky do Dublinu za 1 166 Kč

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Nalezli jsme poměrně zajímavou nabídku levných letenek do hlavní irské metropole - Dublinu. Do města skřítků a slavného Temple baru vás dopraví Ryanair za necelých 1 200 korun. Požadovaná částka je podstatně nižší než bývá obvyklé a tak se vyplatí letenku zakoupit.

  • Leťte levně do Nantes nebo Dublinu od 1225 Kč

    (06.09.2012, Akční letenky.cz) Nějakou tu korunu můžete nyní ušetřit, pokud máte v plánu cestu do Irska. Letecká společnost Aer Lingus totiž na svém webu nabízí zvýhodněné letenky do Dublinu, akce však trvá pouze do 7. září a cestovní období je vymezeno na 1. říjen – 31. březen 2013.

  • Co nejlevnější letenky do Dublinu

    (22.09.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme ty aktuálně nejlevnější letenky z blízkých letišť do Dublinu. Nejnižší cena za zpáteční letenku je 1 225 korun. V ceně jsou taxy (chybí pouze případný poplatek za platbu, který může být nulový) a příruční zavazadlo. Levné letenky vedou z Prahy, Bratislavy, Berlína nebo Katovic. Připisujeme také levné ubytování v tomto irském městě.  

  • Z Prahy do Dublinu s ČSA jen za 1 990 Kč – 9. 6. tam a 13. 6. zpět

    (03.06.2011, Letenky levně) S nabídkou na levné letenky z Prahy do Dublinu přišel server Slevomat.cz. Až do nedělní půlnoci si můžete koupit poukaz na letenky, za který se vším všudy zaplatíte jen 1 990 Kč. Daní za báječnou cenu letenek je omezený termín, když tam se odlétá již ve čtvrtek 9. června a návrat je stanoven na pondělí 13. června.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.