Japonsko opět dostupnější: letenka za 6 833 Kč

11. 01. 2012     Rádi cestujeme

Atraktivní ceny letenek nabízí Aeroflot na trase Řím - Tokio. Za zpáteční let zaplatíte jen 6 833 korun. Jde o mimořádně levné letenky. Za podobnou cenu bylo Japonsko dostupné také na konci minulého roku.

Štítky:
Aeroflot, Letenky Aeroflot, Letenky do Japonska, Letenky do Tokia

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: letenky v akci opět od 173 Kč

    (21.01.2011, Akční letenky.cz) Irská nízkonákladová letecká společnost Ryanair přichází opět s nabídkou superlevných letenek. Z Brna a Bratislavy se mohou její zákazníci vypravit na cestu od pouhých 173 Kč. Tuto částku zaplatí pasažéři například v případě letu na trase Brno – Milán nebo také z Bratislavy do Bruselu a Milána.

  • ČSA opět získaly ocenění Nejlepší letecká společnost v rámci TTG Travel Awards

    (13.11.2012, Aerolinie.info) ČSA se opět staly vítězem kategorie Nejlepší letecká společnost v rámci soutěže TTG Travel Awards. Svůj úspěch společnost zopakovala pojedenácté z celkem čtrnácti soutěžních ročníků. 

  • Opět levná letenka na Island

    (17.10.2011, Rádi cestujeme) Opět vám přinášíme informaci o zlevněné letence na Island. Zatímco dříve byly odlety z Vídně či Stuttgartu, dnes jsme nalezli letenku z Prahy. Zpáteční let stojí 6 484 korun. Cena je vč. tax. Let je s přestupem v Düsseldorfu. Pokud vás zajímají i jiné akční letenky na jiných trasách, "checkujte" akční letenky na Radicestujeme zde.  

  • Letenky do Japonska: opět levně za necelých 7 tisíc korun

    (30.03.2012, Rádi cestujeme) Nestává se to často, ale tentokrát vyhledanou letenku označíme jako "extrémně levnou". Proč taky ne, vždyť za necelých 7 tisíc korun vás Alitalia přepraví 9 200 km daleko. To znamená, že zaplatíte zhruba 0,75 Kč za kilometr - tomu může závidět i hodně, hodně úsporné auto. Pokud chcete do Japonska za uváděnou cenu, začněte vaší trasu v Bruselu. S přestupem v Římě doletíte do Tokia. Zpáteční let začíná v Tokiu, destinací letu je pak Budapešť. Opět je let s přestupem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Japonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.