Letecky na dovolenou do Řecka

12. 01. 2012     Rádi cestujeme

Připravili jsme pro vás aktuální nabídku letenek na řecké ostrovy vč. ubytování. Levné letenky na Krétu, Kos či Mykonos vedou především z Německa. Letenky na Krétu jsou již od 1 883 korun, Kos stojí ještě o pár korun méně. Nejlevnější ubytování začíná na částce 168 korun za osobu a noc.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Řecka, Letenky na Kos, Letenky na Krétu, Letenky na Mykonos

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Jaký rozpočet bude na dovolenou stačit?

    (22.08.2012, ALetenky.cz) Plánujete vaši vysněnou dovolenou, sbíráte informace o všech náležitostech, vybíráte jednotlivé atrakce a najednou zjišťujete, že vyhrazený rozpočet nebude rozhodně stačit?

  • Levně na dovolenou k moři?

    (31.01.2011, Rádi cestujeme) S blížícím se jarem, někteří z nás již plánují letní dovolenou u moře. Hledali jsme nejlevnější možné letenky do oblíbených destinací, jako jsou Mallorka, Ibiza či Sardinie. V příštím díle budeme pokračovat Sicílií, řeckými ostrovy nebo tureckým městem Antalya. U každé destinace navíc uvádíme aktuální levné ubytování pro danou oblast.

  • Levně letecky na dovolenou k moři: Mallorka

    (07.07.2012, Rádi cestujeme) Léto vrcholí a v dnešním seriálu  s tipy na levnou dovolenou k moři vám představíme Mallorku. Na tento ostrov doletíte nejvýhodněji (z blízkých letišť) z Magdeburgu/Cochstedtu. Cena za zpáteční letenku začína od zhruba jednoho tisíce korun. Pokud byste vyrazili z Prahy, pravděpodobně byste zaplatili okolo 4 tisíc korun. Týdenní pobyt dvou osob může stát od 9 970 korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.