Letenky do New Yorku pod 6 tisíc

13. 01. 2012     Rádi cestujeme

Letenky do New Yorku jsou nyní za neuvěřitelnou cenu - 5 845 korun! Jde o zpáteční letenku vč. tax! Akční letenka do USA za tak nízkou cenu, to se opravdu každý den nevidí. Navíc je k dispozici nejen New York, ale také prosluněné Miami. Termínů je k dispozici několik. Vypisujeme pouze část z nich. Odlet je z italského Milana.

Štítky:
Letenky do New Yorku, Letenky do USA, Letenky z Milána

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky do New Yorku pod 6 tisíc

    (13.01.2012, Rádi cestujeme) Letenky do New Yorku jsou nyní za neuvěřitelnou cenu - 5 845 korun! Jde o zpáteční letenku vč. tax! Akční letenka do USA za tak nízkou cenu, to se opravdu každý den nevidí. Navíc je k dispozici nejen New York, ale také prosluněné Miami. Termínů je k dispozici několik. Vypisujeme pouze část z nich. Odlet je z italského Milana. Aktuálně: k dispozici jsou také levné letenky do Toronta a Bostonu, opět okolo 6 tisíc za zpáteční let, více informací najdete v tomto článku.

  • Z Budepešti do New Yorku za 8 456 Kč

    (14.03.2011, ) Běžnou zpáteční letenku z Prahy do New Yorku pořídíte většinou od 12 tisíc výše, pokud zrovna některý z nízkonákladových aerolinek nespustí akční ceny, kdy letenky bývají rozebrány i během několika hodin. Ovšem i nyní můžete za podobně akční cenu pořídit zpáteční letenku do New Yorku.

  • Letenka do New Yorku již od 12 640 Kč

    (30.03.2012, Letenky levně) Pokud jste ještě nebyli v New Yorku, nyní přišel ten správný čas. Pelikan.cz Vám nabízí výhodné tarify do americké metropole, NEW YORKU již od skvělých 12 640 Kč. Kombinovanou letenku do New Yorku s odletem z Vídně a návratem do Prahy již za 12 640 Kč rezervujte zde.

  • Čtyři dny v Římě pro dva za 5 tisíc korun a letecky

    (27.09.2011, Rádi cestujeme) V našem vyhledávači levného ubytování jsme opět narazili na velmi zajímavou slevu - až 75%! Za dvoulůžkový pokoj, který původně stál něco málo přes 14 tisíc korun, nyní zaplatíte za 4 noci jen 3 570 korun! To v kombinaci s níže uvedenou letenku tvoří hodně levný balíček - dvě osoby za pobyt v Římě zaplatí cca. 5 tisíc korun! A to za ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu!  


Sponzorované odkazy