Letenky od easyJetu plošně zdražují! V případě platby kartou Visa Electron až o 280 Kč!

18. 01. 2012     Letenky levně

Levné letenky od společnosti easyJet tiše podražily, přičemž nejvýrazněji se tato změna dotkla těch cestovatelů, kteří k platbě využívají platební kartu Visa Electron. Ať už cestujete kamkoliv, zaplatíte tak na poplatcích za rezervaci při nejmenším 9 liber (v přepočtu cca 280 Kč).

Štítky:
easyJet, Platba kartou

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenka Praha - Paříž za 1 112 korun

    (08.10.2011, Rádi cestujeme) EasyJet dnes nabízí levnou letenku do Paříže. Letenka je s odletem v sobotu a návratem druhý den v neděli. Cena je zhruba 1 tisíc korun za zpáteční let vč. tax, při platbě kartou Visa Electron. V ceně letenky je příruční zavazadlo.  

  • Zpáteční letenka Praha-Lyon za 1366 korun

    (16.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste do Francie? A chcete vyzkoušet i jiné francouzské město nežli Paříž? Máme pro vás tip - francouzské město Lyon. Praha má přímé spojení s tímto městem. A v nabídce prodejců letenek se objevila velmi zajímavá cena - za zpáteční let v příštím měsíci zaplatíte 1 366 Kč. Cena je prakticky totožná s cenou dopravce (při platbě platební kartou, vyjma Visy Electron).  

  • EasyJet zvyšuje poplatek za platbu kartou

    (21.04.2011, Rádi cestujeme) Pokud se rozhodnete platit platební kartou za nákup letenky u společnosti EasyJet, ode dneška si už připlatíte. Namísto původních 5,5 liber, nyní zaplatíte 8 liber za rezervaci + 4,95 liber nebo 2,5% za transakci kreditní kartou. V korunách to vypadá takto: veškeré rezervace budou zahrnovat poplatek za rezervaci ve výši 270.00 Kč, kromě rezervací prováděných kartou Visa electron a Carte Bleue (pouze UK transakce), které jsou zdarma. Rezervace prováděné kreditní kartou Visa, MasterCard, Diners Club, American Express, UATP/Airplus budou obsahovat dodatečný poplatek 2,5 % z celkové hodnoty transakce, s minimálním poplatkem 155 Kč.


Sponzorované odkazy