Letenky kolem světa: V případě odletu z Londýna je pořídíte již za 22 788 Kč

24. 01. 2012     Letenky levně

Sníte-li o cestě kolem světa, máte nyní skvělou příležitost, jak přeměnit svůj sen ve skutečnost. Na stránkách FlightCentre.co.uk si můžete objednat letenku kolem světa již za 749 liber, v přepočtu tedy za cca 22 788 Kč.

Štítky:
Letenky kolem světa

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Praha – Londýn (Luton) za 2 tisíce

    (01.08.2012, ) Pokud plánujete na konci léta nebo na začátku podzimu výlet do dějiště letních olympijských her, doporučujeme Vám využít akční nabídku na levné letenky do Londýna pro období září – říjen 2012. Se společností Wizzair Hungary můžete letět z Prahy do Londýna a zpět za částku kolem 2 tisíc. Jedná se o přímý let, tudíž se vyhnete otravným přestupům. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Londýn – Luton Využijte této skvělé nabídky a udělejte si svůj vlastní eurovíkend v Londýně. Volné termíny pro levné letenky do Londýna naleznete zde

  • Listopadový Londýn z Brna za 615,- Kč i s poplatky!

    (27.10.2012, Letenky levně) Podívejte se s Wizz Air do Londýna na předvánoční nákupy! U památek není žádná fronta, v Londýně je stále kolem 12 stupňů a město se pomalu chystá na vánoční výzdobu. Běžte na stránku http://wizzair.com/en-GB/Search a navolte let z Brna do Londýna. Nejvýhodněji vychází letenka na 25.11. Doplatit si lze i obousměrný let.

  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Levné letenky a ubytování: Paříž, Mallorka, Londýn

    (19.07.2011, Rádi cestujeme) Oslo za pouhých 390 Kč, Londýn pod 700 Kč za zpáteční let, Paříž z Prahy pod 1 400 Kč za let - tyto ale i několik dalších levných letenek jsme nalezli v nabídkách dopravců EasyJet, Wizzair a Ryanair. Připisujeme u vybraných destinací ceny za ubytování v termínu letu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Sýrie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.