S Austrian Airlines do Barcelony či Stockholmu

02. 02. 2012     Akční letenky.cz

V rezervačním systému rakouské aerolinky Austrian Airlines se pravidelně objevují letenky do mnoha destinací za ceny kolem 2500 Kč (€100), na cesty se však zákazníci musí vydat z letiště Vídeň Schwechat. Cestující preferující létání z Prahy si za palubní lístek zpravidla připlatí.

Štítky:
Akční letenky, Austrian, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Barcelony? Zajímají vás letenky Stockholm? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Budapešti do Stockholmu za pár korun

    (09.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Ryanair nabízí levné letenky z Budapešti do Stockholmu. V prosinci a v lednu můžete letět z Budapešti do Stockholmu za pouhých 106,- Kč (jedna cesta). Návštěvu Stockholmu můžete spojit s prohlídkou Budapešti, kam se dostanete vlakem nebo autobusem. Jedna jízda autobusem stojí z Prahy do Budapešti stojí cca 500,- Kč.

  • Levné letenky do Stockholmu: Z Katovic s Wizzairem jen za 348 Kč

    (23.10.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek pro členy svého Xclusive Clubu přišla společnost Wizzair - zpáteční letenky z Katovic do Stockholmu nyní pořídíte za pouhých 348 Kč. Za tuto suprovou cenu můžete letět třeba v úterý 29. listopadu tam a v sobotu 3. prosince zpět. Letenky si objenávejte na Wizzair.com.

  • Wizzair: Levné letenky do Stockholmu jen za 247 Kč

    (10.02.2011, Letenky levně) Levné letenky z Katovic do Stockholmu v současné době nabízí maďarská nízkonákladovka Wizzair. Letenky v případě platby skrze účet Wizz máte šanci pořídit již za 247 Kč! Stačí zabrouzdat na web Wizzair.com , jako termín odletu nastavit 17. března a jako datum návratu 22. března.

  • Letenky do Tallinu za 802 korun

    (04.09.2011, Rádi cestujeme) Netradičním způsobem, jak se dostat do Estonska a jeho hlavního města Tallinnu, je zvolit let z Katovic do Stockholmu a odtud pokračovat do Tallinnu. Navíc let můžete spojit s jednodenní návštěvou Stockholmu. Pamatujte však, že přiletíte na letiště, které je zhruba 100 km od Stockholmu.  


Sponzorované odkazy