Maďarské aerolinky Malév zkrachovaly, od 3. února ráno zůstávají všechna jejich letadla na zemi

03. 02. 2012     Letenky levně

Maďarské aerolinky Malév se již nějakou dobu potýkaly s finančními problémy a dokonce nějaký čas působily v režimu ochrany před věřiteli. Veřejností rovněž kolovaly informace, že společnost má finance pouze na provoz do konce ledna a poté již bude její budoucnost nejistá.

Štítky:
Malev

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • S Lufthansou do zemí dalekých od 9653 Kč

    (11.05.2011, Akční letenky.cz) Pokud máte zálusk na levné letenky do vzdálenějších zemí, mohla by vás potěšit akční nabídka německé aerolinky Lufthansa. Výhodné lety si můžete rezervovat až do 17. května a cestu následně absolvovat v období 24. květen – 30. září. Minimální délka pobytu je 6 dní a maximální 3 měsíce.

  • Nízkonákladové aerolinky a jejich poplatky za zavazadla - INFOGRAFIKA

    (24.10.2012, ALetenky.cz) Cestujete s nízkonákladovými aerolinkami a občas řešíte otázku zavazadel? V této infografice najdete nejen informace o jednotlivých poplatcích, ale také několik užitečných rad.

  • Wizz Air: Uleťte do Soluně z Budapešti a zpět za 2.112 Kč o svátcích.

    (02.07.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová aerolinka Wizz Air má v systému zajímavou letenku z Budapešti do Soluně a zpět za 2.112 Kč včetně poplatků a zavazadla do 10kg na české svátky. Odjeďte ve středu či čtvrtek do Budapešti, užíjte si krásné město a v pátek brzo ráno pak můžete vyrazit do Soluně s návratem v pondělí brzo ráno.

  • Letenky do Skandinávie? S Norwegian od 1805 Kč!

    (07.09.2011, Akční letenky.cz) Láká vás chladná krása severských zemí, jejich divoká příroda, památky z dob vikingských mořeplavců a města plná prvotřídního designu? Akce od letecké společnosti Norwegian je tu pro vás. Nejlevněji pořídíte zpáteční letenku Praha – Kodaň a to již od 1805 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Maďarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.