Levné letenky do Taipei: Z Milána jen za 11 328 Kč!

09. 02. 2012     Letenky levně

S akční nabídkou na levné letenky do Tchaj-peje přišla letecká společnost Air China. V případě odletu z milánského letiště Malpensa pořídíte zpáteční letenky již za 11 328 Kč. Vybírat můžete z mnoha termínů v měsících květen – říjen. Letět tam tak můžete třeba 13. května a zpět 26. května.

Štítky:
Letenky do Taipeie, Letenky na Taiwan, Levné letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Milána? Vybírejte pohodlně online!
  • Boj airolinek o letní Milán! Wizz Air za 1.100 Kč, EasyJet za 1.330 Kč.

    (30.04.2012, Letenky levně) Oba dva hlavní low-costový dopravci létající Praha – Milán a zpět snížily ceny na léto, a to zejména na červenec. Obvykle předražené zpáteční letní letenky jsou nyní k dostání již za 1.100 Kč s maďarským Wizz Airem na letiště Bergamo a již za 1.330 Kč s EasyJetem na hlavní letiště Malpensa.

  • Zpáteční letenky do města módy – Milán za 851 Kč

    (12.06.2012, ) Máte rádi nakupování? V srpnu si můžete zaletět do italského Milána za akčních 851 kč. Kromě nakupování si můžete prohlédnout mnoho památek, například Katedrálu Narození Panny Marie. Pro milovníky fotbalu se nabízí prohlídka stadionů slavných týmů AC a Inter Milán. Letenky i ubytování  můžete objednávat přes formulář vpravo nebo na odkaze zde.

  • Levné letenky do Plovdivu: V září z Brna jen za 1 188 Kč

    (01.08.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do bulharského Plovdivu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. V případě odletu z Brna za letenky zaplatíte jen 1 188 Kč. Stačí letět dle následujícího itineráře: Brno - Milán Bergamo Milán Bergamo - Plovdiv Plovdiv – Milán Bergamo Milán Bergamo - Brno Letenky si můžete objednávat na stránkách Ryanair.com.

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.


Sponzorované odkazy


Letenky na Taiwan

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.