Přímá linka z Prahy na Island od Iceland Express

15. 02. 2012     Akční letenky.cz

V druhé polovině června chystá letecká společnost Iceland Express spuštění nové linky na Island. Z našeho hlavního města sem však budou vypravovány spoje jen během letní sezony. První lety by měly být uskutečněny 20. června a provoz je plánován do 30. srpna 2012.

Štítky:
Iceland Express, Lety do Reykjavíku, Lety na Island

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Iceland Express: Přímá linka z Prahy na Island

    (28.02.2012, Letenky levně) Pokud se chystáte vydat během léta do země sopek a gejzírů, využít můžete nové linky islandské nízkonákladové společnosti Iceland Express.  Nová linka je prvním pravidelným leteckým spojením mezi Prahou a Islandem (Reykjavík). Na nové trase bude aerolinka létat od 20. června do  30. srpna, jednou týdně vždy ve středu.

  • Iceland Express z Prahy na Island

    (20.02.2012, Rádi cestujeme) Iceland Express oznámil, že hodlá létat z Prahy do Keflaviku na Island. První lety Icelandu na Island budou spuštěny v letním letovém řádu tohoto roku – od 20. června do 30. srpna. Létat bude 1x týdně.

  • ČSA: přímá linka Praha-Poprad

    (03.05.2011, Rádi cestujeme) Od prvního května zahajují České aerolinie provoz přímé linky z Letiště Praha do slovenského Popradu. Aerolinka bude mezi městy létat třikrát týdně a během hlavní letní sezóny připojí i čtvrtou frekvenci. Z Prahy spoje poletí každé úterý, čtvrtek a neděli vždy ve 22:00 s příletem do Popradu ve 23:25. V hlavní letní sezóně, tj. od 2. června do 3. září, bude přidán ještě polední sobotní let, který bude odlétat z Prahy ve 12:15.

  • Delta Air Lines: nová přímá linka do Atlanty

    (06.06.2011, Akční letenky.cz) Letecká společnost Delta Air Lines minulý týden oznámila a obnovila přímé spojení mezi Prahou a Atlantou. Lety budou v rámci letní sezóny provozovány čtyřikrát týdně (úterý, čtvrtek, pátek a sobota). Od 2. června jsou  na letišti v Praze – Ruzyni otevřeny samoodbavovací kiosky, které umí komunikovat v mnoha světových jazycích.


Sponzorované odkazy


Letenky na Island

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.