Akční letenky na Britské ostrovy se slevou až 40%

16. 02. 2012     Akční letenky.cz

Dnes přicházíme s akční nabídkou leteckých společností Aer Lingus a bmiBaby, které propagují letenky se slevou až 40%. Akce aerolinky Aer Lingus platí až do 20. února a zvýhodněné palubní lístky od bmiBaby je zase třeba rezervovat nejpozději do 21. února 2012.

Štítky:
Aer Lingus, Akční letenky, Bmibaby, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky na Island nebo Britské ostrovy

    (04.08.2011, Rádi cestujeme) Vybíráme několik akčních letenek, které vyhledal náš systém. Letenky do předních evropských metropolí - Londýn, Řím, Brusel apod. s cenou okolo 1 300 Kč za zpáteční let vč. poplatků. Mezi posledními letenkami na konci článku najdete také aktuální nabídku společnosti Iceland Express, která vás z Berlína do Reykjavíku dopraví za příjemných 6 500 korun. Pokud vám nevadí let s přestupem, můžete využít jako odletové letiště to v Oslu - let z Osla na Island totiž stojí něco málo přes 4 000 Kč. Do Osla vás za pár set dopraví tam a zpět např. Wizz Air.  

  • bmibany: levné letenky do Anglie se slevou až 50%

    (24.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes jsou k dispozici levné letenky britské nízkonákladové aerolinky bmibaby se slevou až 50%. Z našeho hlavního města přepravce létá či bude létat přímo do Manchesteru, Birminghamu a East Midlands. Například na trase Praha – Manchester můžete při dobrém výběru termínů létat od 1454 Kč včetně poplatků.

  • Na Kanárské ostrovy již od 1.250,- Kč

    (14.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Ryanair nabízí levné letenky z Frankfurtu na Kanárské ostrovy. Pokud byste rádi chtěli vyrazit za sluníčkem, ale současné nabídky letenek se vám zdají příliš drahé, můžete zkusit letět s leteckou společností Ryanair z letiště Frankfurt-Hahn na Kanárské ostrovy již od 1.250,- Kč.

  • Na Kapverdské ostrovy od 7.490,- Kč

    (15.11.2012, Letenky levně) Letecká společnost Condor nabízí levné letenky z Frankfurtu na Kapverdské ostrovy (Sal). Pokud jste milovníci sluníčka a koupání u moře za dobrou cenu, můžete letět s leteckou společností Condor na Kapverdské ostrovy. V prosinci můžete letět již za cenu 7.490,- Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.