WizzAir: sleva 20% na letenky do všech destinací

21. 02. 2012     Akční letenky.cz

Včera mohli nakupovat akční letenky pouze členové Wizz Xclusive Club, dnes však mají nárok na slevu 20 % všichni zákazníci. Nabídka aerolinky WizzAir platí tradičně pouze jeden jediný den, a proto se zaváhání v mnoha případech nevyplatí.

Štítky:
Letenky Wizz Air, Sleva na letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Den slev! Air One 25 %, Wizz Air 20 %.

    (04.05.2012, Letenky levně) Dvě airolinky dnes spustily slevy na všechny své lety. Italský low-cost Air One vlastněný Alitalií nasadil do svého internetového vyhledávače 25% slevu. S Air One se můžete podívat do Pisy, Benátek či Milána. Tímto krokem pokračuje dopravce v silné reklamní kampani, kterou v České republice před pár dny spustil.

  • ČSA: Rozšíření výrazných slev na srpen, Kodaň za 2.775 Kč

    (23.07.2012, Letenky levně) Jak jsme informovali před víkendem, Sky Team zahájil akční ceny, avšak nyní je České aerolinie ještě rozšířily. Slevy se týkají několika evropských destinací a především u letů do západní Evropy jde o lety ještě na srpen 2012, takže si můžete doplánovat dovolenou. Nejzajímavější nabídky jsou do Německa.

  • Letenky do Paříže od ČSA již za 2 493 Kč! Z Prahy a včetně všech poplatků!

    (12.05.2011, Letenky levně) Levné letenky do Paříše nyní nabízejí naše aerolinky ČSA. Z Prahy se do tohoto města pod Eiffelovou věží můžete podívat již za 2 493 Kč. Volných termínů je na měsíce květen, červen a červenec poměrně dost, letět tak můžete třeba v pátek 8. čevence tam a hned v neděli 10. července zpět.

  • Wizz Air akční letenky: sleva 15% do všech destinací!

    (05.09.2012, Akční letenky.cz) Po delší době se na webu nízkonákladové letecké společnosti Wizz Air objevila slevová akce na všechny letenky, díky které můžete ušetřit 15%! Nabídky nyní mohou využít všichni zákazníci aerolinky a samozřejmě se týká také letišť v Praze a Brně. Z našeho hlavního města se například můžete vydat za poznáváním Říma a jeho krás a za [...]


Sponzorované odkazy