Ryanair umí akční letenky po Evropě od 87 Kč!

23. 02. 2012     Akční letenky.cz

Irská nízkonákladová aerolinka Ryanair neustále překvapuje svět létání nejrůznějšími výstřelky, ale také nabídkou velmi levných letenek především po Evropě. Právě teď můžete například v rezervačním systému objevit jednosměrné letenky už od 87 Kč včetně poplatků. Pokud se rozhodnete cestovat již v březnu, můžete za výlet celkem ušetřit.

Štítky:
Akční letenky, Letenky Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir: levné letenky po Evropě od 431 Kč

    (30.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir svým zákazníkům nabízí levné letenky do mnoha destinací v Evropě. V rámci České republiky aerolinka vypravuje své letadla z letišť v Brně a Praze. Do Itálie, Nizozemska, Velké Británie a Norska se právě teď můžete podívat od 431 Kč (jeden let).

  • Brussels Airlines: akce na letenky po Evropě

    (25.05.2011, Akční letenky.cz) Již včera spustila tradiční belgická aerolinka Brussels Airlines nejnovější akci na letenky po celé Evropě. Nabídka je platná až do půlnoci 30. května a cestovní období je stanoveno na 1. červenec – 31. srpen. Rezervovat můžete například lety na lince Praha – Brusel, kam přepravce létá přímo.

  • easyJet: levné letenky po Evropě v nabídce od 519 Kč

    (14.08.2012, Akční letenky.cz) Dáváte-li přednost letišti v Praze a hledáte-li výhodné letenky po Evropě, můžete se obrátit na web nízkonákladové letecké společnosti easyJet. Aerolinka pravidelně zobrazuje dlouhodobý přehled jednotlivých letů, které jsou nyní k dispozici od 519 Kč. Celkově mohou klienti z našeho hlavního města cestovat na sedm evropských letišť.

  • Aer Lingus: levné letenky po Evropě se slevou 50%

    (07.04.2011, Akční letenky.cz) Pouze dnes 7. dubna nabízí irská nízkonákladová aerolinka Aer Lingus akční letenky po Evropě se slevou více než 50%. Do půlnoci je možno rezervovat lety na období 3. května až 20. října a následně si užít příjemný výlet. Z území České republiky provozuje letecká společnost pouze pravidelnou linku Praha – Dublin.


Sponzorované odkazy