EasyJet: Slevy až 20% na všechny letenky

27. 02. 2012     Letenky levně

EasyJet spustil akční nabídku na lety v období od 1. dubna do 15. července 2012! Slevy až 20 % se vztahují na všechny letenky v síti easyJet. Akce trvá do 29. února 2012. Letenky objednávejte na stránkách EasyJet.com.

Štítky:
Akční letenky, easyJet, Letenky easyJet, Sleva na letenky

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Wizz Air: dnes sleva 20% na všechny lety

    (13.04.2012, Letenky levně) Maďarská low-costová airolinka Wizz Air dnes spustila 20% slevu na všechny své lety, a to pro všechny pasažéry, tedy nejenom pro členy jejich věrnostního klubu, jak tomu bylo včera. S Wizz Airem si můžete zaletět především do Itálie, kam létá na 5 letišť, Řím, Miláno, Bari, Benátky a Neapol.

  • WizzAir nabízí slevu 20% na všechny letenky

    (28.04.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir představila svým zákazníkům nejnovější akční nabídku, která však platí pouze 28. dubna. Do dnešní půlnoci je možno rezervovat letenky do všech destinací se slevou 20% (do slevy se nepočítají dodatečné poplatky a poplatek za rezervaci).  Neváhejte, zkontrolujte webové stránky aerolinky a udělejte si radost výletem do některé z evropských metropolí.

  • WizzAir: sleva 20 % na všechny letenky

    (19.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze na dnešní den (19. květen) připravila nízkonákladová aerolinka WizzAir slevovou akci na všechny letenky. Pokud si dnes zarezervujete let do jakékoliv destinace ušetříte 20% a to se vyplatí. Což takhle podniknout výlet do slunné Itálie a vychutnat si místní atmosféru nebo vyhlášenou italskou kuchyni?

  • Sleva 20% na všechny letenky od aerolinky WizzAir

    (05.01.2012, Akční letenky.cz) V rámci oslav nového roku 2012 přichází nízkonákladová letecká společnost WizzAir se svojí obvyklou akcí. Včera mohli rezervovat letenky se slevou 20% pouze členové WIZZ Xclusive Club, dnes však mají tuto možnost všichni. Sleva platí na všechny lety do všech destinací.


Sponzorované odkazy