Lufthansa: z Prahy levně do Asie, Afriky i Ameriky!

01. 03. 2012     Akční letenky.cz

Německá aerolinka Lufthansa si pro své zákazníky připravila hned dvě další akce na levné letenky do vzdálenějších destinací. První nabídka je platná už jen pro dnešní den a omezení se týká také dnů odletu (8. březen – 15. květen) a příletu (11. březen – 15. srpen).

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Afriky, Letenky do Asie, Letenky Lufthansa, Lufthansa

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky: Sardinie, Londýn, Glasgow

    (25.03.2011, Rádi cestujeme) Levné letenky mohou podstatně snížit náklady na cestování. A protože rádi cestujeme, hledáme levné letenky a i tentokrát jsme levné letenky našli. V článku vypisujeme pouze část z těchto letenek. Více aktuálních letenek hledejte vždy na této adrese.Kam lze tedy levně letět? Určitě se vyplatí odlétat k moři z Bratislavy. Levně lze letět například na Sardinii. Z evropských metropolí můžete levně doletět do Londýna (cca. 800 Kč), do Glasgow (necelých 900 Kč). Na našem webu naleznete také levné ubytování – vyhledali jsme hotely od necelých 100 Kč za osobu/noc.

  • Levné letenky do Toronta: S Alitalií jen za 5 301 Kč!

    (27.11.2011, Letenky levně) S parádní nabídkou na levné letenky přišla společnost Alitalia - levné letenky do Toronta nyní pořídíte za pouhých 5 301 Kč! Stačí letět dle tohoto itineráře: Milán Malpensa - Toronto / 17. ledna Toronto - Vídeň / 24. ledna Letenky objednávejte na webu ebookers.com. Tipy na levné letenky do Milána jsou tady.

  • Levné letenky do Aberdeenu: Z Brna jen za 2 727 Kč

    (31.05.2011, Letenky levně) Levné letenky do skotského Aberdeenu pořídíte levně díky společnostem Wizzair a easyJet. V případě odletu z Brna vás zpáteční letenky vyjdou již na 2 727 Kč.

  • Letecky levně do Itálie

    (20.01.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste někam za teplejším počasím? Máme pro vás levné letenky do Itálie. S odletem z Prahy či Bratislavy. Levně doletíte do Benátek, Milána a s přestupem v Bergamu také např. na Sicílii do Palerma nebo Sardinii. Cena letenek začíná na zhruba tisícovce.


Sponzorované odkazy


Letenky do Jihoafrické republiky (JAR)

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.