Do Londýna za 500 Kč nebo Paříže za 800 Kč

19. 03. 2012     Rádi cestujeme

Dnes tu máme levné letenky do Londýna nebo Paříže. Do Londýna si můžete zaletět z německého Lipska a to za 500,- Kč. Paříž je o něco málo dražší, 800 korun, ale i tato cena je poměrně zajímavá. V tomto případě musíte ale počítat s tím, že přistanete zhruba 70 km od Paříže. Do Paříže lze pokračovat autobusem. Velmi levně doletíte z Německa také na Mallorku a do chorvatského Zadaru.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Londýna, Letenky do Paříže, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Paříž? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky: levný Brusel za 753 Kč nebo Londýn za 588 Kč

    (29.07.2011, Rádi cestujeme) Dnešní nabídka Ryanairu se nám moc líbí. Posuďte sami: zpáteční letenka do Bruselu 753 korun, na Sardinii (Alghero) 923 korun, do Milana 392 korun, Londýna 588 korun a třeba Edinburghu za 753 korun. Vše odlety z Brna, Bratislavy či Berlína. Přidáváme také odlety z Prahy a Mnichova - ovšem to už se nejedná o společnost Ryanair, ale o letenky, které vyhledal náš vyhledávací systém z nabídky prodejce letenek Pelikan.cz.

  • Praha – Londýn (Luton) za 2 tisíce

    (01.08.2012, ) Pokud plánujete na konci léta nebo na začátku podzimu výlet do dějiště letních olympijských her, doporučujeme Vám využít akční nabídku na levné letenky do Londýna pro období září – říjen 2012. Se společností Wizzair Hungary můžete letět z Prahy do Londýna a zpět za částku kolem 2 tisíc. Jedná se o přímý let, tudíž se vyhnete otravným přestupům. Odlet: Praha Ruzyně Přílet: Londýn – Luton Využijte této skvělé nabídky a udělejte si svůj vlastní eurovíkend v Londýně. Volné termíny pro levné letenky do Londýna naleznete zde

  • Levné letenky Brno-Londýn od 197 korun

    (12.04.2011, Rádi cestujeme) z Brno Tuřany do Londýn Stansted - odlet 25.5./přílet 31.5. Ryanair (objednat) 856 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

  • Letecky na den do Londýna nebo Amsterdamu

    (12.11.2011, Rádi cestujeme) Pokud byste někam rádi vycestovali, ale zároveň nemáte náladu nebo možnosti sbalit se a jet na více dnů, máme pro vás levné letenky s termínem na jeden den. Odletíte jeden den večer a druhý den se vrátíte zpět. Můžete tak nasát atmosféru velkoměsta, nebo si jen tak zajet na nákupy. Zpáteční letenka do Londýna stojí necelých 600 korun. do Amsterdamu pak bez pár korun 1 200 Kč.  


Sponzorované odkazy